anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva id de mess a lui milan stankovic?

7 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Da, stai sa-l sun pe Chuck Norris sa fiu sigura.
Aloo, Milan Stankovic nu are id pentru fani. Si oricum, stii tu sa vorbesti in limba lui?
Fara suparare, dar vedetele nu au id-uri decat pentru familie si prieteni foarte foarte apropiati. Da, exista fani care isi fac id-uri si se dau drept vedetele ca sa va prosteasca pe voi.

| GreenBubbleLove a răspuns:

Draga @xoxogossipgirl, te inteleg ca esti inebunita dupa Milan Stankovic pentru si eu sunt in aceeasi siuatie... dar nu ti se pare ca intrebarea asta pe care ai pus-o tu nu poate avea un rasp. si chiar daca ar avea nu ar fi adevarat ' ce roman crezi ca ar putea vorbi cu Milan p mess? Revinoti la realitate fata ia putin aer

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mnu cred ca il are cineva ...mai ales ca el este sarb si cum a zis StopLookingAtMe asre id numai pentru familie sau pentru prieteni foarte apropiati si oricum mnu sti u sa vb limba sarba![laku noc]batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

.cu fanii discuta pe twitter (profilul de aici este MILANSOLO) si pe forumul oficial din Serbia. Am vorbit cu fanii de acolo si am inteles ca la unii le-a raspuns personal prin mesaje private pe forum...norocosii!

| Pawy a răspuns:

Are id de mess doar pentru apropiatii lui... oricum nu cred ca l-ar da la toti din Europalaughing)

| Diana_6484 a răspuns:

Nu are id Milan dar eu am vb ccu el pe twitter:X

| Diana_6484 a răspuns:

Da nu trebuie sa vorbiti cu el in sarba.eu am vb cu el in engleza.te twitter

Întrebări similare
Întrebări recente