Nu cred ca vreo vedeta posteaza pe undeva id-ul . Id-ul lor cred ca ramane secret si e stiut doar de prieteni . Poti ruga doar pe cineva cand iti da un autograf sa ti-l dea dar ma indoiesc de vreun rezultat.
Nu cred ca vreo vedeta posteaza pe undeva id-ul . Id-ul lor cred ca ramane secret si e stiut doar de prieteni . Poti ruga doar pe cineva cand iti da un autograf sa ti-l dea dar ma indoiesc de vreun rezultat.
Nu cred ca vreo vedeta posteaza pe undeva id-ul. Id-ul lor cred ca ramane secret si e stiut doar de prieteni. Poti ruga doar pe cineva cand iti da un autograf sa ti-l dea dar ma indoiesc de vreun rezultat.
Crezi ca sta vedeta respectiva sa vorbeasca cu tine?
Am id'ul fostei ministre a invatamantului, Ecaterina Andronescu. Serios.
Am id-ul lui "Shin", vedeta pe TPU.ro Daca vrei. ti-l dai, dar sa nu-l mai dai la nimei, shhhttt
Numai bine, Not Shin
Kidutz e de la mine din oras.si il cunosc.iti pot spune ca e un baiat super oky cu toate ca o sa astepti foarte mult pana o sa iti dea accept