Hei!
@mariusumic...te rog frumos, daca imi poti trimite si mie acele lectii. Sau oricine care a primit lectiile respective si e dispus/a sa ma ajute, va rog sa adaugati work_4him@yahoo.com. Multumesc anticipat!
Gbu :]
Pffff, m-ar intresa si pe mine asa ceva.Imi doresc foarte mult sa cant, dar nu stiu cum sa incep si de unde.Am 21 de ani, oare sa fie cam tarzior pentru a ma apuca de cantat? daca afli ceva, lasa si mie un mesaj te rog mult! Pa, Pa!
Dar eu nu pot lasa mesaje, nu stiu de ce...mai bine lasa-mi tu id-ul tau... l-as lasa aici dar nu vreau sa risc sa ma trezesc cu mistocari.Multumesc din suflet! Pa, Pa!
Vad cu nu am pr mesaj de la tine asa ca o sa-ti las eu adresa mea de e-mail ank_ank_bv@yahoo.com.Astept cu nerabdareMultumesc mult!
Buna Marius.Am cautat p net lectii de canto mp3 si nu gasesc nimic. Ai putea sa ma ajuti si pe mine cu ce ai tu? Am observat ca esti dispus sa ajuti si pe altii As putea sa iti las id-ul meu, sau invers, daca poti sa imi trimiti pe mess. Multumesc mult!
Marius, cred ca si eu iti voi lasa id-ul meu de mess :d si daca poti sa imi trimiti lectiile (macar cateva), ar fi super. Ast rasp de la tine. Ms mult! o zi faina!
LoLiPoP101 întreabă: