Marius as dori si eu acele lectii de canto.eu pot canta si o fac foarte frumos dar doar la sunete joase si foarte putin ridicate si as dori sa imi adaptez vocea.id meu este ioana_daniela_2008@yahoo.com
Iti las si eu id-ul meu si ti-as fii tare recunoscatoare daca miai da si mie lectiile tale de canto! te rog ffff mult! uite id-ul irinalazar88@yahoo.com
Email:iliusanegruta@gmail.com.mess:iliusanegruta@ymail.com,.e bine ce faci, ca impartasesti si cu altii. respect asta! voi fi recunoscator daca imi vei trimite si mie.
Hey buna si eu vreau lectii de canto imi doresc foarte tare sa invat sa cant daca miai putea trimite si mie lectii de canto te-as fii foarte recunoscatoare te rog mult de tot cilina_bruneta2011
Da, pe youtube, cauta Diana Pap, m-au ajutat foarte mult lectiile ei, avand in vedere ca sunt pentru toate vocile
Http://www.youtube.com/user/papdiana/videos?view=0 nu e in format.mp3, dar, sper sa te ajute! Stima!
Trebuie sa precizez faptul ca eu am lectii de canto in format mp3, sunt in limba engleza si predate de catre o voce feminina. Acest lucru este un mare PLUS, zic asta pentru ca in momentul in care repeti dupa o voce feminina, poti urca vocea mult mai mult decat daca ai repeta dupa o voce masculina. Totusi am deschis aceasta intrebare in speranta gasirii ai a altor lectii de canto, poate de aceasta data predate in limba romana si de catre o voce masculina. Desigur, nu am precizat aceste lucruri in intrebarea mea, pentru un iubitor al muzicii, un iubitor care isi doreste sa isi formeze o voce buna, orice lectie de canto poate fi bine venita.
Iar legat de varsta pe care o ai, este perfecta pentru a te apuca ACUM de ceea ce-ti place mai mult! Eu am 24 de ani, mi-am dorit sa fac muzica inca de foarte mic, dar din pricina faptului ca mi-am dorit un debut maret, care implica foarte multi bani, am ajuns sa ma implic in tot felul afaceri pentru a face rost de acei bani, afaceri care la un moment dat n-au mers asa cum ma asteptam sa mearga si uite asa am ajuns sa traiesc doar din vise si uite cum timpul a trecut foarte repede. Daca as mai fi avut varsta de 21 de ani, priveam totul mult mai simplu si acum traiam visul. Te ajut cu mare drag. Lasa-mi un mesaj cu adresa ta de e-mail pentru a-ti trimite lectiile.
As fi interesata de cursul de care zici... daca se poate sa-mi trimiti si mie cursul, ti-as fi recunoscatoare! multumesc mult adresa de mail ema_ciobanu2003@yahoo.com
Buna, daca mai putea ajuta si pe mine. Sa- mi trimiti lectile [adresea de email-> laury_bella82@yahoo.com]
Salut Marius! Cum toata lumea apeleaza la tine, este randul meu. Imi poti trimite lectiile pe popescu. iulian@ymail.com? Bafta!
Buna sunt si eu interesata de lectiile de canto macar cu cateva sa ma ajuti si pe mine chiar am nevoie id meu e beky_1993.ast sa vb mersi mult
Si eu as vrea acele lectii de canto. email:dexter2001a@yahoo.com
LoLiPoP101 întreabă: