Este frumoasa, nu o mai ascultasem pana acum. Din pacate nu stiu versurile in romana...
Lol!
Melodia asta este fff veche
debea acum ai descoperito?
O stie toata lumea! Toti! Doar cine traieste la Polul Nord nu stie melodia asta.
Aa...ascultam melodia asta acum 1 an, ea era primul sunet pe care il auzeam cand ma trezeam caci o aveam setata la alarma.
Stiu melodia asta.Imi place chiar foarte mult! Bine ca mi-ai amintit-o, nu o mai ascultasem de la ziua lu vara-mea.Asta acum 6 luni.
Din pacate nu am gasit versurile in romana.Imi pare rau, am cautat pe google si nimic.Cauta si tu, poate ai noroc si gasesti!
Salutari.
Ce este vazut de a face mândru, tatăl şi mama
este văzut de puternic şi mândru poartă culorile noastre... noastre de culori... noastre de culori
PARTEA ARAB...
suntem martorii it a face mândru taţii şi mamele sunt văzute în sus şi de uzură culori noastre mândru
bunei sale pentru a vedea persoanele care trec de porumb, oferă un exemplu pentru copiii cresc, Haide Mami te pace,
, vom pune la soare pe feţele triste, vom leve tine, te face să te mişca, apelul fraţii dumneavoastră vă prietenii şi femeia ta, acest lucru este cum facem noi! toţi fraţii, verii întotdeauna binevenit aici!
visele viaţa şi speră de tineri fericit că a muta capul mare şi au crezut că cel mai bine este să se întâmple, atârnă de telement sunt încă lucruri de descoperit
ARAB PARTEA...
Aceasta este vazut CEST face părinţii mândri şi mame, am apăsat culori noastre ridicate şi mândru
ARAB PARTEA...
suntem martorii it a face mândru taţi şi mame, am apăsat înalt şi mândru culori noastre x 2
...
leve-ai pus-o, te face să te mişca, apelul fraţii dumneavoastră vă prietenii şi femeia ta, acest lucru este cum facem noi, toţi fraţii, verii întotdeauna binevenit aici! x2
ARAB PARTEA...
să fie văzut CEST care fac părinţii mândri şi mame, am purta culorile noastre de tare şi mândru
Sper ca te-am ajutat.
YoungSteve întreabă: