| iulian92 a întrebat:

Stii cumva un program ca sa faci muzica?( ca in studio )

Răspuns Câştigător
| Killeru19 a răspuns:

Fruty Loops ii cel mai bun program de facut muzica cred.big grin

6 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Băi nu știu ce să zic, pe vremea mea în studio se făcea muzică la instrumente, ști cântau mai mulți oameni și ieșea ceva frumos. Acum că n-am mai fost de ceva timp într-un studio poate nu mai știu eu cum stă treaba, dar mai mult ca sigur nu stă un tip cu laptopul în brațe să scoată muzică pe PC, mie personal mi se pare penibil și nici nu pot numii aia muzică, muzică e aia cântată la instrumnete nu făcută pe calculator, oricum există unul numit music maker.

| SoulHealer a răspuns:

Cubase - cel mai bun, parerea mea.

| Roll a răspuns:

FL studio, Reason 4 (sau Reason 5 mai nou), Ableton, Cubase. Daca ai calculator de la Apple exista Logic Studio, probabil cel mai tare soft de facut muzica, dar merge doar pe Mac, nu si pe sistemele cu Windows

@FucktheSystem calculatorul usureaza mult munca de studio in zilele noastre. Instrumentele inregistrate poti fi prelucrate mult mai usor si cu rezultate de mai mare calitate, intr-un soft pe un PC. Pana si marile formatii care au scos albume in deceniile trecute isi remasterizeaza piesele folosind calculatorul, pentru a adauga un plus de calitate. Dar asta nu inseamna ca tehnicile si aparatura folosite in studio inainte nu mai sunt valabile si in ziua de azi, ba chiar sunt impotriva folosirii exclusive a programelor de facut muzica, fara hardware.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Roll):

Și de asta prefer muzica veche nu muzica ultimului deceniu...
Și oricum eu sunt complet împotriva folosirii calculatorului în muzică, muzica a fost mereu făcută de instrumente și voce, dacă n-ai talent nu văd de ce te-ai încăpățâna să scoți album și să-ți modifici vocea pe PC, mi se pare jenant ca un „artist" să facă așa ceva...

| FursecCuCiocolata a răspuns (pentru FucktheSystem):

Asta este total adevarat. un infinit de "vedete", daca se pot numi asa au melodii super tari. dar cand le auzi live iti pica ochii. artistul cu melodiile super este un fals, vocea lui este muult schimbata in studio.
[desigur eu nu sunt impotriva folosiri calculatorului pentru muzica, desi mai frumos suna instrumentele clasice pe care le foloseau cantaretii inainte. daca as stii sa cant la vreun instrument as putea sa imi pun videoclipuri cu mine pe youtube cantand, deoarece imi place sa cant si cred ca am voce. nu cred ca ar fi nevoie sa imi modific vocea intr-un studio, deoarece eu cred ca suna bine si asa. dar pana sa invat a canta la vreun instrument, voi face muzica pe calculator, deoarece vreau ca lumea sa ma auda cantand! love struck]

| WarHirRO a răspuns:

Virtual DJ Home Free! Este gratis se gaseste pe internet si n-are virusi! tongue