Paai.Am gazit acest zvon in Bravo! Faza e ca ea se droga de mai mult timp din cauza ca s`a despartit de Joe.Am mai aflat ca Dems se taia la vene[5 linii de obicei]si dupa aceea si le acoperea cu bratari din piele. Apoi, in timpul unui concert[de promovare Camp Rock2], Demms a tras o palma peste ochi unui spectator.
Sper ca te-am ajutat :]
Nu vad care e problema, din moment ce se culca, cu oricine deja
făina pe nas face bine
Ah...si de asta nu poti tu dormi noaptea? Are bani ei, dom'le, poate sa face ce vrea ea cu ei, nu trebuie sa o intrebe pe domnisoara Veronika inainte.
Din cauza ca i se pierde celebritatea.Asa fac toti cand nu mai stiu ce sa faca ca sa devina cat mai celebri. Ex:Britney Spears, Miley cyrus (etc). Exact cum a spus Stefania, i s-a urcat celebritatea la cap!
Sper ca te-am ajutat!
Nu stiu, dar se zvonesc mute lucruri ireale. Demi este una din cantaretele mele favorite, stiu multe despre ea, dar nu vad nici un motiv pentru a se droga... Daca este adevarat, poate doar din curiozitate. Sincera sa fiu, si eu sunt curioasa sa vad cum e, dar nici pe departe indeajuns de curioasa incat chiar sa incerc...
Am auzit si eu zvonurile astea, dar nu cred. oricum, spuneau ca se drogheaza din cauza ca in ultimul timp are [robleme cu familia si cu iubitul.
Demi nu se drogheaza doar miley.
cica ar fi vrut sa se sinucida dar nu e adevarat, sau ar fi vrut sa joace intr-un film pentru adulti si ca a ajuns la spitalul de nebuni din cauza fostului iubit.
Asta nu mai ea stiu dar am auzit intr-o revista ca ea nu stia ce face cica ar fi oblibat-o miley ca avea de achiata ceva la ea asa am auzit acum nu stiu daca ea daverat sau nu
ninaelenadobrev întreabă: