| Veronika13 a întrebat:

Stim ca Demi se drogheaza dar de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paai.Am gazit acest zvon in Bravo! Faza e ca ea se droga de mai mult timp din cauza ca s`a despartit de Joe.Am mai aflat ca Dems se taia la vene[5 linii de obicei]si dupa aceea si le acoperea cu bratari din piele. Apoi, in timpul unui concert[de promovare Camp Rock2], Demms a tras o palma peste ochi unui spectator.

Sper ca te-am ajutat :]

13 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Doar ea poate sa stie... tu crezi ca face bine?:S

| Cretaker a răspuns:

Nu vad care e problema, din moment ce se culca, cu oricine deja

făina pe nas face bine

| andrey910 a răspuns:

Cum adica de ce? Ca sa se simta bine.

| RXN a răspuns:

Ah...si de asta nu poti tu dormi noaptea? Are bani ei, dom'le, poate sa face ce vrea ea cu ei, nu trebuie sa o intrebe pe domnisoara Veronika inainte.

| Cezar a răspuns:

Senzatiee...

| RockForever99 a răspuns:

Din cauza ca i se pierde celebritatea.Asa fac toti cand nu mai stiu ce sa faca ca sa devina cat mai celebri. Ex:Britney Spears, Miley cyrus (etc). Exact cum a spus Stefania, i s-a urcat celebritatea la cap!

Sper ca te-am ajutat!

| RockLover94 a răspuns:

Cui ii pasa?straight face

| LigiMe99 a răspuns:

Nu stiu, dar se zvonesc mute lucruri ireale. Demi este una din cantaretele mele favorite, stiu multe despre ea, dar nu vad nici un motiv pentru a se droga... Daca este adevarat, poate doar din curiozitate. Sincera sa fiu, si eu sunt curioasa sa vad cum e, dar nici pe departe indeajuns de curioasa incat chiar sa incerc...

| Stefania_8197 a răspuns:

De proasta ce e. I s-a urcat celebritatea la cap.

| blamefire a răspuns:

Am auzit si eu zvonurile astea, dar nu cred. oricum, spuneau ca se drogheaza din cauza ca in ultimul timp are [robleme cu familia si cu iubitul.

| DeDeChazLee a răspuns:

Demi nu se drogheaza doar miley.
cica ar fi vrut sa se sinucida dar nu e adevarat, sau ar fi vrut sa joace intr-un film pentru adulti si ca a ajuns la spitalul de nebuni din cauza fostului iubit.

| andreea9 a răspuns:

Asta nu mai ea stiu dar am auzit intr-o revista ca ea nu stia ce face cica ar fi oblibat-o miley ca avea de achiata ceva la ea asa am auzit acum nu stiu daca ea daverat sau nu

Întrebări similare