Pai am observat ca isi petrece timpul cu Kim Kardashian, si stii se spunea ca isi pierde vocea dar nu si. a pierdut. o doar e putin mai groasa.Acum nu are iubita. S. a dat pe bravo net ca mama lui s.ar putea sa apara in PlayBoy dar dupa aceea a spus ca nu este adevarat.Acum se zice ca ar vrea Justin sa. i cumpere mamei sale o casa. I don't know. Daniel Radcliffe, actorul din spatele personajului Harry Potter a spus ca l. a confundat pe Justin cu o femeie cand a auzit o melodie de. a lui. Mda si intr. o seara politistii l.au confundat pe Justin cu o femeie de 27 de ani care era intr. un bar beata eu cam atat stiu :d. adica noutati.
Buna!
Nu stiu daca e o stire dar.
http://www.bestmusic.ro/......76414.html
Pa, Pa!
Kim kardashians se foloseste de el pentru reclama iar el fiind innebunit dupa ea nu observa. faza cu tatuajut e cam veche dar se spune ca este o mostenire de familie.si incepesa isi piarda vocea dar are cel mai bun instructor din lume si nu o sa si-o piarda pentru ca are si foarte multi fani.cam atat dc nu cauti justin bieber 2010? sper ca ti-am fost de ajutor te pupacesc...paceV!
Date Generale:
Nume naştere: Justin Drew Bieber
Data şi locul naşterii: 1 martie 1994 (16 ani)
Stratford, Ontario, Canada
Gen muzical: Pop, R&B
Ocupaţie: muzician, compozitor
Instrument(e): voce, pian, tobă, chitară, trompetă
Ani de activitate: 2007-prezent
Case de discuri: Island Records, RBMG
Website: JustinBieberMusic.com
Greutate: 57kg
Inaltime: 1. 63
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Ii plac fetele cu simtul umorului, care nu poarta ochelari rotunzi mari si cizme Ugg.
Se mai numeste Drew.
Este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană.
Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior i-a devenit manager.
Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records.
Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Justin este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100.
Justin a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK.
Noul sau single "Baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa.
Justin a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie Meenie".
Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200.
La vârsta de 16 ani, Justin este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.
Lui ii place albastrul, dar ii place sa se imbrace de obicei in mov.
Daca mai apar ceva noutati, te anunt!
Si nu-i mai spuneti, ma, Bibelou sau Biberon, fraierilor, na!
Buna.
Mama lui Justin Bieber în Playboy?
Pattie Lynn Mallette, mama solistului Justin Bieber, a primit oferta de a poza pentru celebra revistă Playboy. Pattie s-ar părea că ar fi primit 50 de mii de dolari pentru a poza goală, însă aceasta neagă informaţia. „Nu m-am decis până acum. Nu ştiu dacă o voi face", a declarat ea.
Dupa informatia dintr-un site, s-ar putea spune ca acest zvon nu este adevarat!
Mama lui Justin NU pozeaza in Playboy!
Adevarul a iesit in sfarsit la iveala. Managerul lui Justin Bieber dezminte informatiile aparute in presa internationala, conform carora mama artistului ar fi fost solicitata sa pozeze topless in revista Playboy, informeaza aceshowbiz.com.
Reprezentantul legal al cantaretului a declarat ca tot ce s-a dezbatut privind oferta primita de Pattie Mallette este in totalitate fals:
Zvonurile conform carora Pattie Mallete este in negocieri cu revista Playboy pentru a aparea intr-un numar viitor sunt complet false. Ea nu a fost niciodata contactata de revista Playboy. Aceasta poveste este total neadevarata si nu contine niciun pic de adevar`, a declarat purtatorul de cuvant al lui Justin Bieber.
Pe de alta parte, cei de la publicatia pentru barbati au alimentat ideea ca zvonul ar putea sa fie valid, replicand pe siteul hollyscoop.com ca `nu comenteaza pe baza acestui subiect momentan`.
Reprezentantul lui Bieber a tinut sa accentueze pozitia mamei artistului vis-a-vis de aceasta propunere:
E drept ca frumusetea in orice forma este demna de apreciere, insa mama lui Justin este crestina. Nu e nici un strop de adevar in intentia sa de a poza in Playboy, intrucat acest lucru contravine religiei pe care a imbratisat-o`.
Responsabilul cu imprastierea zvonului este blogul de barfe al lui Zack Taylor, unde acesta a scris ca Patricia ar putea sa primeasca 50. 000 $ daca ar poza pentru numarul viitor al revistei.
Asta stiu` eu ca este ultima stire.
Pa, pa!
Fundita?
PAI ce sa spun despre justin
-este frumos
-are voce[pentru cei care spun ca are vocea de fetita bay se maturizeaza invidiosilor]
-are 16 ani
-este indragostit de Kim kardashians si in fne adica mai nu stiu ce sa spun dar nu mai fiti asa de invidioase pe fata asta.adica ea macar la atins dar voi salivati pe un ecran=]]
-sunt prietena lui pe twither facebook si am msn-ul lui
Iti spun eu una gigantica
justin in ultimul timp s-a schimbat ff mult sia devenit un fitos si un monstru fara inima credeti-ma nu mai este acelasi justin in fata camerelor este inger si dupa aia zici ca-i draq in persoana
m-a dezamagit justin nu am crezut ca o sa ajunga asa niciodata si o sa vina vremea cand o sa vedeti si voi adevarata fata a lui justin
justin a si inceput deja cu prima lui greseala cand era intr-o zi si a refuzat sa ai dea un autograf unei fete de 5 ani finca era in timpul liber si ce daca dar daca in locul fetei de 5 ani era o fata mai mare care arata bine nu mai tinea cont ca era ziua lui libera asaca sia inceput deja sa devina o vedeta fizoasa si fara inima ca toate vedetele de genul lui
Pai. Ultimul zvon esre ca a lansat melodia LATIN GIRL. Am ascultat-o si este super cool. A castigat 4 premii ( adica a fost marele castigator ) la nu stiu ce premii de pe Mtv. Si am citit ca si-a angajat un profesor parrticular cu care invata 3 ore pe zi. 5 zele pe saptamana pentru. ca vrea sa ajunca la liceu. Bravo Justin. Cel mei taree
Www.chestiijb.webs.com postezi si astepti echipa noastra iti va raspuns in max 30 min
De Ziua Indragostitilor, Justin Bieber a tinut sa faca un gest foarte romantic pentru iubita sa secreta (de care insa stie toata lumea!), Selena Gomez.
Justin a mers la o florarie pentru a lua un buchet pentru Selena dar, cum nu a reusit sa se hotarasca ce flori sa aleaga, i-a cumparat tot ce a gasit in magazin!
Desi nu a declarat nimic oficial, Selena se pare ca a fost impresionata de acest gest si s-a laudat apropiatilor ca este tratata ca o printesa de catre iubitul sau.