anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva daca vine Justin Bieber in romania? Daca da, imi puteti spune data si... locul daca stiti?! DAU FUNDA!

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da vine anul acesta in toamna... nu se stie data dar locul in Bucuresti si cred ca concertu va avea loc in Piata Constitutiei acolo se organizeaza cele mai multe concerturi

cred ca tiam fost de folos...

SUCCES
!

| FeelTheRainbow a răspuns:

Nu vine...si daca ar veni ar fi plin de copile de clasele 1-6laughing

| midnight a răspuns:

Nu, copilu! idiotu ala n-are ce sa caute in Romania. are o voce de... femeie(ca sa zic frumos)! da dupa nume imi dau seama ca asculti toate pop-urile aparute la radio. copilu, asculta-ma! da-i un search pe youtube la avril lavigne sau paramore. sa auzi acolo muziq si lasa-l pe idiot in pace!
comisia anti-tembelism

| ؤشقةثى a răspuns:

Nu nu cred ca mai vine dar
a fost daca l-ai pierdut
treaba ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@мєℓιѕѕa lasa-l pe justin biber al tau si pune mana si invata ceva romana.Cum naiba poti sa zici "concerturi".

| Iasmiine a răspuns:

Nu ai vrea sa iti spun si secunda happy?
Tu crezi ca daca Justin nu a vorbit despre acest lucru atunci stimp noi?

| FancyCool a răspuns:

Salu.Toti care ti-au scris acum. ti-au vb nu stiu. dar nu asa cum ai vb tu cu frumosu'. Sa stii ca sarputea sa vina Justin Bieber in Romania la vara.sigur ca in Bucuresti. iar locul si data sicer nu stiu happy Sper ca te-am ajutat.Sa nu-i mai asculti pe astia care-ti spun ca trebuie sa asculti altceva.asculti ce vrei tu, ok? Sunt preferintele tale, si nimeni nu ar trebui sa ti le interzica happy. Bye...

| marius577 a răspuns:

Sa nu se deranjeze.

| midnight a răspuns:

@FancyCool. n-ai gusturi. bieber asa cum am spus sustin in continuare este un IDIOT! si sa stii ca se scrie "s-ar putea". nu "sarputea". vorba lu @Stormik, lasa-l pe idiot si pune mana pe carte

| MedutzZA a răspuns:

Da...va veni in primavara asta ca sa faca un concert pentru copii bolnavi din Romania... dar nu stiu unde va fi happy dar sigur va veni in Bucuresti happy

| Andruza a răspuns:

Da o să vină la orfelintate din București ca să ajute copii
Nu sunt sigură dar cred că anul acesta
Pa, pa

| NuclearAssault a răspuns:

Din 1992 de cand a venit Michael si pana in 2010 cand au venit legendarii AC/DC nu au fost concerte prea deosebite, si nici nu vor mai fi in urmatorii ani, eu astept Alter Bridge in Romania, parerea mea, daca vine bieber in Romania nu va scapa cu bine, si sper sa nu scape cu bine!

| Lolo666 a răspuns:

Daca in America (cred) si-a luat o sticla de apa in cap, in Romania oare ce o sa pateasca?laughing

| Anonimusus a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri...chiar daca unele nu prea m-au incantattongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin Bieber vine vara asta in Romania.

| MadaTeIntreaba a răspuns:

Cele care zic ca este prost sunt ele proaste noi romancele nu avem dreptul de al vedea macar odata in viata pe justin bieber. fetele americane pot sa il vada daca iese din casa noi putem? NU! si apropo concertul este in aprilie happyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vine anul asta in aprilie ziua nu se stie sigur dar va veni in aprilie locul e logic ca in BUCURESTI

Întrebări similare