Nu e chiar adv. el a ajuns celebru doar pentru ca sa: combinat" cu fata producatorului concursului scolar. dar justin biber e cwrvar rau si prost.+ ca toate fetele e inebunit supa el dar scuze nu stiu nici o piesa de-a lui
Pai, draga Ralux. eu astpt un raspuns concret, daca nu stii nimic despre el, mai bine nici sa nu scrii...
P. S. si nu accept raspunsuri batjocoritoare pe seama lui, ok?
Uauuuuu Ralux esti tare fata|||| esti prima fata p care o cunosc si e anti jb, DAcA a luat locu 2 nu cumva ala depe locu 1 merita sa fie celebru?
Eu va rog, fara glume prostesti.
Daca stiti piesa, o spuneti si mie, daca nu, atunci fara comentarii... ok?
Dar nu sunt glume, shoimul are dreptate
daca biberon a luat locu 2, atunci cel de pe locul 1 ce face?
In primul rand, el nu e Biberon. In al doilea rand, el a cantat la un concurs scolar nu pentru a fi vedeta, pur si simplu era un simplu concurs, si parintii sai au filmat in timp ce el canta, si au pus pe youtube ca sa vada toate rudele ca Justin are talent, acolo, el a fost vazut nu doar de rude, bineinteles, multe fete s-au andragostit si de el, si de vocea lui... Intr-o singura zi a avut mai mult de 1000000 de vizionari, Scooter Brown a vazut ca canta foarte bine si s-a decis sa-i faca cunostinte cu Usher, care pentru el acum, e ca un frate.
Sper ca acum ati anteles de ce a devenit anume Justin vedeta.
Bine ca a vazut Scooter Brown "ca canta" foarte bine
dar pentru mine tot Biberon ramane
Ne-eu- so sick?
Aretha Franklin -Respect?
Lil Bow-basketball?
Sara Mclachan - angel?
Fallin -Alicia Keys?
Astea sunt melodiile pe care le-a cantat la concursul "Stratford star ".