anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca nu am mai dat de o vreme pe site-ul asta nu stiu ce s-a schimbat ce nu.Cautam astazi pe google pareri pro si contra christian rock.Si am descoperit ca sunt o multime de trupe rock crestine care nu au nicio tangenta Biblia. Ei canta despre Dumnezeu si nu pentru Dumnezeu.De fapt, il venereaza pe Satan.De fapt tot rockul indiferent cum s-ar numi el il venereaza pe Satan.Nici celelalte genuri nu sunt omise. Uite aici o melodie "crestina":
http://www.youtube.com/watch?v=753aP7MMYjk
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.Rolul meu este doar de a informa. Tu decizi daca tot rockul il venereaza pe diavol. Bat campii sau nu?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ai perfecta dreptate.Multe din versurile lor il venereaza pe satan,sau instiga la violenta, la consumul de droguri, la imoralitate.

19 răspunsuri:
| TheDarkEmpire a răspuns:

Am mai auzit cum ca Christian rock-ul nu are nicio legatura cu Dumnezeu si cred ca aici ai dreptate. Posibil ca cei care interpreteaza sa fie doar crestini si totusi sa adopte alte teme in versuri.

| Bogdanux a răspuns:

"De fapt tot rockul indiferent cum s-ar numi el il venereaza pe Satan."

Ai spus cea mai mare prostie din viata ta.Tu nu informezi, tu esti prost informat asa cum sunt si alte persoane de pe acest site care cred toate gogosile de pe net debitate de paranoici sau scandalagii virtuali.Bine ca macar ai abordat rock-ul crestin.

Acum te intreb ca aici nu sunt eu informat, trupa aia canta rock crestin? Glumesti nu? Pentru ca nu pare mai deloc.

A si inca ceva, uite cu ce ma "satanizam" eu acum.Auditie placuta:

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Vreau sa imi arati si mie ce mesaje ascunse are piesa asta.

| Bogdanux a răspuns:

Din pacate te-ai informat gresit.Astia canta Christian extreme metal, nu rock.Rock-ul si metal-ul nu e aceeasi mancare, fiinda metal-ul a devenit independent in zilele noastre. Kurt Cobain nu a fost satanist nicioadata, doar a avut problemele lui, chiar daca au fost de natura asta si l-au dus la sinucidere.El a fost un rebel pe vremea aia, poate si din cauza societatii in care traia.

Asa ca nu mai arunca cu afirmatii aiurea fara sa te informezi.Foloseste site-uri de specialitate, nu toate basmele de pe site-urile crestine.

Apropo, daca si instrumentalul piesei date de mine te-a bagat in sperieti, n-as vrea sa stiu ce muzica asculti. Daca vrei sa mai vorbim pe tema asta, sunt disponibil oricand.

| Bogdanux a răspuns:

Amice, tu cred ca glumesti, zau, ori esti mai incuiat ca un seif.Tu ce muzica asculti, manele, muzica religioasa?

Macar chestiunea asta s-o pricepi si tu: muzica nu are legatura cu religia, decat daca faci tu una.

| Bogdanux a răspuns:

@angus35

M-ai informat prost de tot daca asta ai vrut de la bun inceput. Oricum chiar crezi ca toata lumea va asculta aberatiile tale? Poate cei de seama ta.

@Necrophagist

De asta ma temeam cel mai mult.Dar cel mai destept cedeaza pana la urma yawn.

| Bogdanux a răspuns:

@angus35

Crede-ma ca nu sunt singurul care crede asta.Rock-ul e un gen de muzica sau un stil de viata, depinde cat de mult te reprezinta pe tine si ce vrei sa gasesti in el.E de asemenea problema ta
daca vrei sa te lasi pe seama drogurilor, tigarilor, bauturii excesive doar pentru ca prietenii tai fac si ei asta si ca au aceleasi gusturi in muzica.Doar trebuie' sa gandesti putin rational si ai niste principii de baza.

| NuclearAssault a răspuns:

De ce toata lumea confunda rock cu death metal angry

| Polaris a răspuns:

Păi, dat fiind faptul că sunt un ateu militant, nu m-afectează.
*"Nu, tocmai asta vrea Satannnnn, să nu crezi în el, aşa te va controla pentru tot restul vieţii"*

| Polaris a răspuns:

Blablabla. Blabla.

| Necrophagist a răspuns:

Angus e mai rau ca mihaidavidonglu cand iti tranteste un citat, e ca o ratusca din aia de cauciuc care o scufunzi si iese iar la suprafatalaughing

| Cristianne a răspuns:

Da,bați câmpii.Mă rog, părerea mea.Zi merci că măcar cântă despre Dumnezeu.
Știi, unii nu cred în el.Sau pur și simplu nu le pasă. Exemplu:eu.Mă doare undeva despre ce se vorbește despre atotștiutorul planetei Terra.Atâta timp cât sunt aici, eu mă rog la calculator să nu cedeze nervos. Știu că nu te-am ajutat, dar mi-am spus părerea.

| Metalll a răspuns:

"De fapt tot rockul indiferent cum s-ar numi el il venereaza pe Satan.Nici celelalte genuri nu sunt omise." Te-ai gandit putin inainte sa spui fraza asta?! Eu zic ca nu! Sunt foarte multe trupe care nu au nici-o legatura cu diavoloul si care ii sunt credinciosi lui Dumenzeu. Uite aici una din ele :http://www.youtube.com/......p?/results

| ShowTim3 a răspuns:

laughingIn primul rand, ai zis de muzica, chestia aia care ne-ai dat-o noua nu e muzica laughing e un porc injunghiat care... cica canta.
Ala nu e rock frate aia e grohaitura! genurile de muzica sunt variate, mie imi plac unele melodii rock si nu canta despre cacaturi din astea Maroon5 e trupa... rock (pentru mine nu big grin ) da nu cata grohaituri din astea laughingDa rockul se potriveste cu satana, aia sunt doar niste idioti care nu stiu sa cante si sunt complet afoni, inca odata aia nu e muzica e un porc mistreti impuscat in molar si grohaie de durere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu glumesc cu privire la trupa aia Mortification.Nu sunt prost informat.M-am informat bine astazi pe acest subiect.Il stii pe Kurt Cobain? Tipu era satanist ca multi altii. Legat de mel ta.Nu are mesaje ascunse insa instrumentalul...Fii binecuvintat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Metalll
Nu poti sa canti rock si sa ii fii credincios lui Dumnezeu.Asociza putin:rock si Dumnezeu.NU merge deloc.Mai gandeste-te.Fii binecuvintat.
@bogdan26
Daca vei analiza melodiile trupei Nirvana vei vedea ca Kurt Cobain a fost satanist.Fii binecuvintat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bogdan26
Nu ascult manele.Mi-am dat seama de anumite lucruri de asta sunt asa exigent cand vine vorba de muzica. Apropo, Dumnezeu si Satan nu sunt o religie.Fii binecuvintat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Necrophagist
Am obligat eu pe cineva sa ma creada? Nu cred.Rolul meu este sa informez si atat.Fii binecuvintat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bogdan26
Daca tu crezi ca sunt aberatii asa o fi.Nu te-am obligat sa ma crezi.In fond faci ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bogdan26
Sunt de acord cu afirmatia ta conform careia rockul este un stil de viata.Dar gandeste-te putin ce viata au majoritatea rockerilor.Fii binecuvintat.