| loveguru_2503 a întrebat:

Sunt combinat cu o fata dar nu o plac doar pe ea, ci si pe alta, iar amandoua ma plac, is dragute si simpatice, ce sa fac? bagati id meu catucatuzu ca sa mai vorbim. pliz

7 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Ok, o sa vad sa te ajut cumva.

| h3llG1rl1995 a răspuns:

Stai cu fata pe care o iubesti cel mai mult.cu toate ca poate o sa faci alegerea gresita...stii tu? daca fugi dupa doi iepuri deodata nu prinzi niciunul...PEACE peace sign

| xDeyz a răspuns:

Buna.Eu zic sa te gandesti pe care dintre ele o iubesti mai mult si sa o alegi pe cea mai potrivita dintre ele. Dar ai grija sa nu le pierzi pe ambele.Succes si cand iei decizia anuntane si pe noi.winking

| RainDrop a răspuns:

Pai, si tu acum, tu te-ai combinat cu o fata ca o sa placi pe ea! Nu te mariti cu cine stie cine su te trezesti ca o placi pe alta.Incearca sa vezi la care sunt cele mai multe + pentru. tine si pentru. ea si cele mai multe -.

| sunset a răspuns:

Nu are cum sa iti placa de amadoua. Una trebuie sa iti placa mai mult, sa aiba ceva mai special. Daca da alege-o pe ea. Daca nu ori ramai cu amadoua, ori te desparti de amandoua si iti gasesti pe altcineva.
Numai bine!

| theprettyreckeless a răspuns:

Pai, in primul rand ar cam trebui sa iti faci ordine in mintehappy. gandeste-te bine cu care te intelegi, care la randul ei te intelege, si cauta adanc in inima ta, chiar daca suna aiureahappy. sper ca te-am putut ajuta!

| FunKesha a răspuns:

Simplu le prezinti una altora sa se imprieteneasca apoi zici adevarul sau ramai cu amandoua si mai tarziu te desparti pe fata care iti displace cand vei opserva ceva care nu iti place