E mai mult o strategie de marketing pentru a capata cat mai multa rezonanta dincolo pentru ca au observat ca se "vinde" muzica asta in care nu prea conteaza versurile sau faptul daca artistul canta live cat efectele vizuale si tipii/tipele dezbracati/e din clipurile de promovare ale pieselor.Nici nu ma gandesc la un exemplu mai bun ca David Deejay & Dony-Nasty dream
Sal.nu. nu esti singura persoana.partea proasta e ca romanii nu stiu ce i aia muzica.am auzit o pe inna in concert live la iasi.si imi venea sa mi astup urachile. e putin mai mult .AFONA...si bob taylor. da e fostul fizz...si mai intampla da fenomenul asta a luat amploare in ultima vreme in romania.si e trist.
Eu sunt satula de artisti astia care apar asa peste noapte. Mai canta si in engleza, iar cand e sa raspunda unui interviu se balbaie (gen Inna, era un interviu cu ea si era praf). Dar ce sa stim noi astia demodati care nu ascultam bob taylor(fostul' fizz), inna? Ei canta muzica haus pentru ca e la moda!
Inna mi-se pare de departe penibila, dar faza e ca in Romania de obicei daca o melodie e super-mediatizata o asculta toata lumea ca sa fie in trend, orice manelist are in telefon Inna_Hot, majoritatea colegilor o ascultau si o fredonau nonstop(dar nu stiu cati intelegeau versurile), sincer m-am saturat de astfel de "vedete"...Versuri 0, Voce 0, acum cat mai multe fite, silicoane si decolteuri cat mai largi(la "artiste")
Pune-mă şi pe mine pe listă. Dubioşii ăştia gen Inna stau prost rău cu vocea, instrumentaţie nu au, minte cu atât mai puţin. Vine un neica nimeni, le face un ritm pe calculator, modulează vocile alea idioate şi gata melodia de top. Nu mai zic că toate sunt la fel. Dar, ăsta este nivelul culturii colective. La un moment dat, o să decadă şi genul ăsta de lălăială şi o să apară altceva şi mai grotesc. Trebuie doar să avem răbdare.
Inna-regina manelistilor.Muzica romaneasca difuzata la tv este deseu fonic, punct.Schimbarea numeleui ...hm, probabil ca romanii importa pana si numele straine.Muzica pentru majoritate...
anonim_4396 întreabă:
insomnia întreabă: