Cu siguranta Michael Jackson! El a fost regele muzici pop, TH cine sunt? Nu cred ca MJ ar putea fi comparat cu cineva.
Tokio Hotel e o trupă care insultă genul din care face parte iar de la MJ îmi plac doar vreo patru melodii. Aleg MJ.
Mah, anapoda comparatie... macar daca il comparai pe michael tot cu o legenda a muzicii, sau pe tokio hotel cu o trupa de seama lor.
in fine, imi plac amandoi, nu pot sa aleg doar unul.
Intradevar michael e o legenda sh va ramane mereu la fel, dar eu una aleg tokio hotel
Michael Jackson, logic. Nu stiu cum puteti compara un Rege cu niste clowni de circ. E o diferenta ca de la cer la pamant.
Michael JAckson! logiic:X:X
urasc tokio hotel au niste melodii asa ciudate, mai ales videoclipurile
Da asa zic si eu ca ellamaria Michael NUU poate fii comparat cu nici unul mai ales cu JustinB sau Tokyyo
Michael Jackson nu poate fi comparat vreodata cu alt cantaret. El a fost si va ramane cel mai mare artist al planetei. Pacat ca nu am avut prilejul de a-l intalni personal.
MJ 4 ever
Heei.
Pai. depinde de gusturi. Acum, tind sa cred ca imi place mult mai mult MJ in comparatie cu TH.
Michael Jackson cu singurata... mi-am umplut toata camera cu postere ale lui TH sunt varzaaa
Logic ca Michael Jackson.Tokio Hotel sunt de cativa ani pe piata fata de Michael Jackson care a facut ceva in viata.Si a ajuns unde a ajuns.Th unde a ajuns? Niciunde:d. Poate si-or ridicat frezele mai in sus sa para mai inalti, dar in rest tot jos or ramas. O fost stiu ca intr-un an un val de Tokio Bordel cum ziceau cei din clasa de la mine dar s-a terminat.Nu au melodii urate dar nu se compara cu Michael Jackson care ne-a facut sa vedem ca discriminarea nu e buna.
La ce te referi? in orice caz... Michael Jackson nu o sa poata fi comparat niciodata dar niciodata cu Tokio Hotel. Sa recunoastem. Michael Jackson e Michael Jackson, iar Tokio Hotel e doar o alta trupa comerciala. Imi cer scuze daca te jignesc intr-u fel. Si daca cumva intrebarea era legata de faptul ca nu sti pe cine sa asculti eu zic sa te orientezi spre ceva de care nu ai auzit pana acum. Sa zicem Scorpions
anonimth întreabă:
Patricia444 întreabă: