| silence a întrebat:

Sunt foartee curioasa. tokio hotel sau michael jackson? laughing ce alegeti? cu toate ca a murit michael a ramas o legenda a muzici pop :X happy

Răspuns Câştigător
| ellamaria a răspuns:

Cu siguranta Michael Jackson! El a fost regele muzici pop, TH cine sunt? laughing Nu cred ca MJ ar putea fi comparat cu cineva.

37 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Tokio Hotel e o trupă care insultă genul din care face parte iar de la MJ îmi plac doar vreo patru melodii. Aleg MJ.

| Derye a răspuns:

Un cantaretz pop nu poate fii comparat cu o trupa rock.

^ end of story.

| silence explică:

12 sunt cu Michael!

| silence explică:

13 acum! mss

| silence explică:

13 acum! mersi

| silence explică:

13 acumhee hee

| silence explică:

14 he hehee hee

| Ea12345 a răspuns:

Mj.happy Din toata inima tongue

| G a răspuns:

Mah, anapoda comparatie... macar daca il comparai pe michael tot cu o legenda a muzicii, sau pe tokio hotel cu o trupa de seama lor. laughing
in fine, imi plac amandoi, nu pot sa aleg doar unul. happy

| adriangabor92 a răspuns:

Tokio hotel

| miauu a răspuns:

Michael jackson

| Abcfunny a răspuns:

Michael Jacksonlove strucklove strucklove struck normal love struck

| xtina a răspuns:

Tokio Hotel. Tu ce alegi?

| Insurgent a răspuns:

Intradevar michael e o legenda sh va ramane mereu la fel, dar eu una aleg tokio hotelbig grin

| iuli a răspuns:

Michael Jackson

| Aenoenienanonim a răspuns:

Amandoi Sunt p.r.a.fwinking

| Lalysuka a răspuns:

Michael Jackson, logic. Nu stiu cum puteti compara un Rege cu niste clowni de circ. E o diferenta ca de la cer la pamant.

| Theyuu a răspuns:

E o gluma...nu?laughing
Mikeee looogic

| LaLalaaa a răspuns:

Michael JAckson! logiic:X:X

urasc tokio hotel au niste melodii asa ciudate, mai ales videoclipurilephbbbbt

| MonkeY a răspuns:

Da asa zic si eu ca ellamaria Michael NUU poate fii comparat cu nici unul mai ales cu JustinB sau Tokyyo

| IuliAnnA_6074 a răspuns:

Tokio hotel

| pasatGeorge a răspuns:

Michael Jackson nu poate fi comparat vreodata cu alt cantaret. El a fost si va ramane cel mai mare artist al planetei. Pacat ca nu am avut prilejul de a-l intalni personal.

MJ 4 ever

| darii a răspuns:

Heei.
Pai. depinde de gusturi. Acum, tind sa cred ca imi place mult mai mult MJ in comparatie cu TH.

| Creioane COlorate:)) a răspuns:

Michael Jackson cu singurata... mi-am umplut toata camera cu postere ale luihappy TH sunt varzaaa

| lavinik a răspuns:

Sigur michael jackson doar a fost regele popului nu?

| lavynya1 a răspuns:

Logic ca Michael Jackson.Tokio Hotel sunt de cativa ani pe piata fata de Michael Jackson care a facut ceva in viata.Si a ajuns unde a ajuns.Th unde a ajuns? Niciunde:d. Poate si-or ridicat frezele mai in sus sa para mai inalti, dar in rest tot jos or ramas. O fost stiu ca intr-un an un val de Tokio Bordel cum ziceau cei din clasa de la mine dar s-a terminat.Nu au melodii urate dar nu se compara cu Michael Jackson care ne-a facut sa vedem ca discriminarea nu e buna.

| creatza_6783 a răspuns:

Th in nici un caz... poate MJ...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce te referi?hee hee in orice caz... Michael Jackson nu o sa poata fi comparat niciodata dar niciodata cu Tokio Hotel. Sa recunoastem. Michael Jackson e Michael Jackson, iar Tokio Hotel e doar o alta trupa comerciala. Imi cer scuze daca te jignesc intr-u fel. Si daca cumva intrebarea era legata de faptul ca nu sti pe cine sa asculti eu zic sa te orientezi spre ceva de care nu ai auzit pana acum. Sa zicem Scorpionswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place si mj. da eu is fana TOkio Hotel :].
; xxxxxxx!

Întrebări similare