| silence a întrebat:

Sunt foartee curioasa. tokio hotel sau michael jackson? laughing ce alegeti? cu toate ca a murit michael a ramas o legenda a muzici pop :X happy

Răspuns Câştigător
| ellamaria a răspuns:

Cu siguranta Michael Jackson! El a fost regele muzici pop, TH cine sunt? laughing Nu cred ca MJ ar putea fi comparat cu cineva.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu poti sa compari Tokio Hotel cu Michael Jackson. Ei canta rock, el canta pop. Ei sunt tineri, el... a murit(nu o luati in nume de rau, si mie imi place MJ). De asemenea ador Tokio Hotel.Si am vazut aici ca spuneti despre TH ca sunt Emo, mai aveti vreo dovada? Sunt multe trupe rock la care solistii si nu numai se machiaza se imbraca in negru isi fac freaza.
@ lavynya1.Imi pare rau dar MJ canta de foarte multi ani si intr-adevar TH canta de mai putini ani... 5 ani.Si cum poti sa spui ca TH n`au ajuns nicaieri? Cred ca daca ies acum in strada si opresc pe cineva si il intreb daca a auzit de TH o sa spuna da.Multa lume ii cunoaste.Si spre deosebire de tine si restul care ii considera pe TH jos, ganditi`va inainte la voiwinking. Ei sunt de mii de ori mai sus decat voi.Stiu ca nu pot sa va compar pe ei cu voi dar ganditi`va ca nu le ajungeti nici la degetul mic de la piciorwinking. Asa ca putin respect pentru ei!phbbbbt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tokio hoteeellll`!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tokiooo hotel

| Loredana01 a răspuns:

Din punctul meu de vedere : Michael Jackson :-x

| epmd a răspuns:

Baai fratilor... cum puteti sa-l comparati pe michael cu trupa aia de emoisti

| Lollipop_4969 a răspuns:

Amandoi :Xadik mj e o legenda ce nu poate fi comparata... Dar imi place si tokio hotel :X

| Maddy1998me a răspuns:

Michael jacksontongue the king of pop foreverlove struck

| Vianu a răspuns:

Michael Jackson a fost si va ramane UNIC!;]

Întrebări similare