| TeoPT a întrebat:

Sunt și eu curios de o chestie. Ce părere aveți despre așa zișii "metalheazi"? Știți voi, acei oameni care au vocabularul format doar din cuvântul "poser", derivatele și sinonimele acestuia. Acei oameni atât de înguști la minte, pentru care singurele genuri bune sunt brutal death metal-ul și black-ul. Acei oameni care consideră orice clean vocal o lălăială. Acei oameni care se grăbesc să te catalogheze drept pokemon dacă nu ai părul lung până la c.ur și nu calci pe morminte în fiecare seară de la 10 jumate. Acei oameni care spun fără nerușinare: trupa X e metal, trupa Y nu e metal, de parcă e la picioarele lor metal-ul cu toate subgenurile, ca să decidă ce e metal și ce nu, fără cuvinte de legătură gen "mi se pare ca"; "parerea mea este" etc. Astea-s pentru "gay". Așa, direct, "trupa X e metal și trupa Y nu e pentru că nici eu nu știu de ce dar ascult Satan's Sclaves, deci asta mă face de neegalat.". Știți voi, genul ĂLA de oameni. Deci, ce părere aveți despre ei?

10 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Mă amuză astfel de oameni. Cunosc personal astfel de specimene si chiar ma amuză. Chestia clară e că nu ai ce discuta cu ei. Consideră că dacă nu asculţi doar death si black (şi cate ceva thrash) eşti un amărât care abia a început să asculte metal. Ce e mai amuzant, e că nici măcar nu te lasă să-ţi expui opiniile. Încă un lucru care îi defineşte e "Trupa X, după al treilea album nu mai există. Au scos chestii mişto până atunci. Acum sunt de căcat." sau "Ultimul album al trupei X e de căcat" şi aruncă cu căcat în trupa respectivă. Zici că ultimul album e de rahat, nu? Înseamnă că până atunci ţi-au plăcut (şi cel mai probabil acum nu-ţi plac pentru că ai auzit tu la nu ştiu câţi inşi că albumul respectiv e de căcat, aşa că nu te duce mintea nici măcar să încerci să-l asculţi). Asta înseamnă că nu pot să ascult în continuare albumele care-mi plac? Nu, pentru că nu mai sunt atât de trve kult. Dacă ascult trupe care au mai mult de 1000 de vizualizări pe youtube şi mai mult de 100 de likeuri pe facebook (cu tot cu toti mebrii neamurilor tuturor mebrilor trupei) sunt un poser...
Deci, aici, în faţa voastră...mă declar un poser! Amin!

| Woodenpints91 a răspuns:

Mă cam lasă rece ce ascultă ceilalţi, dar mi se pare normal să-i sparg chitara de cap şi să sar cu bocancii pe gâtul lui ca pe trambulină unuia care spune că BVB sunt cool şi AC/DC sunt fosile.
În rest, am scris şi eu ceva pe blog despre chestia asta cu rockereala...
http://wooden91.blogspot.ro/2012/04/nu-suport-rockerii.html

| Jacquelinor a răspuns:

Nu ști ce spui. Dar nu te condamn. Așa părere am avut și eu despre ei. Până am cunoscut cam jumate din metalheazii din orașul meu. Nu, nu stau prin cimitire. Ăia sunt sataniștii. E o diferență. Metaliștilor nu le pasă de ce muzică ascultă ceilalți și nu judecă după asta pe nimeni. Sunt cele mai de treabă persoane din lume și nu le pasă cum arată. Nu vor comenta niciodată dacă ai părul lung pentru că pur și simplu nu le pasă de cum arăți. Îi respecți, te respectă. Nu-i respecți, te ignoră. Și cei care se dau mari că știu 500 de sub-genuri de metal și au toate tricourile cu trupe existente pe pământ nu sunt Metalheds, sunt niște fițoși care caută atenție. Încearcă să nu te mai iei după stereoripuri și vezi dincolo de triocul negru cu lanț. Sigur vei găsi un prieten!

| TeoPT explică (pentru Jacquelinor):

Stimate, nu duc lipsă nici de prieteni, nici de alte persoane cu care să conversez. Știu cum sunt METALIȘTII, dar eu unul nu vorbeam despre toți metaliștii, ci despre o parte din ei, ăia pe care i-aș pune în lagăre ca Hitler pe evrei pentru ca lumea să fie un loc mai bun. Există genul de metaliști de care vorbeam în întrebare. Eu nu am generalizat, nici măcar nu am insinuat că toți metaliștii ar fi la fel, eu vorbeam strict de genul ăla de metaliști. Esența răspunsului tău am mai văzut-o în N-șpe mii de răspunsuri. Metaliștii nu sunt sataniști, nu judecă bla bla bla. Știu asta. Nici nu voiam să îndrept discuția în direcția aia. Dacă într-adevăr vrei să-mi dai un răspuns, recitește întrebarea și gândește puțin mai mult. happy

| yooleonard a răspuns (pentru TeoPT):

Doamne,cum sa ascultati Rock pe vremea asta cand in toate cluburile normale se asculta numai House, Hip-Hop, Dance si lumea se distreaza.Pe cand Rock-ul este o gramada de drogati, himnotizati de metalisti sa dea din cap sh cu limba scoasa. Dupa parerea mea si a multora Rock-ul se claseaza pe ultimul loc in preferintele muzicii mondiale. FUCK YEAH

| TeoPT explică (pentru yooleonard):

Ți se pare că îmi pasă de ceea ce se ascultă în cluburi și ce ascultă lumea? Eu am motivele mele să ascult o anumită muzică, puțin îmi pasă ce ascultă alții.

În legătură cu preferințele mondiale în muzică, te înșeli amarnic. Dacă în ultimii 3-4 ani muzica mainstream a luat-o în jos rău de tot și au apărut tot felul de specimene ca tine, asta nu înseamnă că rock-ul se clasează pe ultimul loc.

| Jacquelinor a răspuns:

În a doua parte a răspunsului meu mi-am spus părerea despre acel gen de metaliști despre care ai întrebat tu. Nu am spus că ai duce lipsă de ceva. Ai primit așa un răspuns de la mine și alte N-șpe mii pentru că așa-i lumea, plină de stereotipuri. Și nu văd rostul insultei tale

| TeoPT explică (pentru Jacquelinor):

Eu văd rostul insultei. Nimic din ceea ce ai zis nu pare să se lege de întrebarea mea, dar nimic.

| Jacquelinor a răspuns (pentru TeoPT):

Repet, am zis că acel gen sunt fițoși care umblă după atenție. O părere. Cum ai cerut. Mori dacă nu insulți din 5 în 5 minute?

| LittleMønster a răspuns:

Mă amuză dar mă şi întristează specimenele astea.