| alyzapa a întrebat:

Sunt la o varsta cand incep sa ies in lume laughing, am 15 ani si urmeaza sa merg in club pentru prima data cu verisoara mea si un prieten comun, chestia ciudata e ca nu sunt o dansatoare inascuta, verisoara mea mi-a zis ca dupa ce bei un pahar de vin devi dansatoare innascuta laughing sincer o cred, dar cum sa fiu o dansatoare inscuta daca eu danzes absolut jalnic, cine stie niste filmulete cu dans house cu cativa pasi de dans, macar cei de baza? DaU fundita :*:*:*

Răspuns Câştigător
| ThePinkPanther a răspuns:

Stai linistita! Nu e nevoie de miscari luate de pe net. Nimeni nu s-a nascut invtat. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu muzica si o sa vezi ca totul vine de la sine! iti misti si tu putin soldurile, manuta in aer si te batai nitel la inceput dupa aia o sa vezi ca totul o sa fie mai natural. Apropo tu cum i'ai convins pe ai tai sa te lase in club? Pe mine nu ma lasa...(ce'i drept sunt putin mai mica am 14 ani si fac 15 in vara si atunci clar o sa ma duc). Mama este foaarte grijulie ca daca ma violeaza cineva pe drum? In fine sper ca te'am ajutat(am fost de vreo 2 ori intr'un fel de club dar doar pana la 11).

1 răspuns:
| andreeatpu_9367 a răspuns:

Eu zic sa nu incerci cu muult vin ca poate devii rdicolabig grin mai bine fi naturala te uiti in jur si incerci sa te adaptezihappy totul se invata