| PikaRawrr a întrebat:

Sunt o mare fana SHINee(probabil v-ati dat seama)...am 2 intrebari(sau mai multe)
1.Care e melodia voastra preferata SHINee?
2.Care e preferatul vostru?(maxim 2!)
3. Ce credeti despre fiecare in parte.
4. Vreau sa fiti sinceri/sincere.

1.Pai.wowowow, ready or not, SHINee world, A-YO, hello, RDD, lucifer si multe altele.pe langa melodii imi place si HELLO BABY+ A. Mi. GO
2.Pai Minho si Taeminnie(taemin)
3. Onew: the leader and 22 yr old. dar se poarta ca un copilas e super de treaba dupa mine
Jonghyun: ::bad boy:: arata superb. e pur si simplu Genial
Key: the littel diva. o scumpete
Minho: charisma boy; cute cute

Răspuns Câştigător
| Adelinesmile a răspuns:

- Pai melodiile mele preferate de la ei sunt toate pe care le-am auzit, dar ma limitez doar la cateva : Lucifer, Hit Me, Talk with you, Please don`t go si multe altele :X

- Jonghyun e preferatul meu =p~, dar imi place si Minho :X

- Taemin este foarte simpatic, ca un copilas :X si danseaza prea bine :O
Key este oarecum mai " crazy " decat ceilalti si danseaza ca fetele? Am ramas :O fara cuvinte cand l`am vazut.
Onew este chiar simpatic, mai ales cand face semnul " saranghe ". Atunci este prea dulce happy
Minho arat mult prea bine. In itial nu`mi placea de el ca aspect fizic. Aveam impresia ca este prea diferit de ceilalti, dar acum cred ca e HOT!
Jonghyun e The Best! Are o fata asa de ingeras si totusi zambetul ala ca de dracusor devil Vocea lui e divina! :X E un drog baiatul asta day dreaming OMG am inundat casa laughing =p~

13 răspunsuri:
| 인스피릿 a răspuns:

1. Hello
2. Taeminnie si Jonghyun

| 인스피릿 a răspuns:

Nu stiu de ce nu s-a postat tot raspunsul, acum am observat.
Deci sa continui:
Jonghyun: IMO, he's a player. Arata foarte bine. xD Ar face un cuplu bun cu Key (JongKey shipper here xD) Plus ca are o voce. =p~ *melts* L-ai auzit live?
Key: Dragut dragut dragut! Mi se pare cam feminin. Nu-mi placea de el la inceput, dar dupa ce am citit (MULTE) fic-uri cu ei (mai ales JongKey) am inceput sa-l ador. :X
Taemin: E asa de dragut si awh :X Il admir pentru ca munceste foarte mult si pentru ca a rezistat atatia ani (stim cu totii ce se intampla la el la scoala). Danseaza foarte bine, face ca fiecare dans sa para usor de dansat. His moves are so smooth. __> Inca ma dor bratele)
Onew: E foarte simpatic si pasiunea (sa nu zic obsesia) lui pentru pui il face extrem de simpatic.

| 인스피릿 a răspuns:

L-am uitat pe Minho XD
Prima data am avut impresia ca e retras, inchis in sine, dar dupa ce-am ajuns sa-i cunosc cat de cat, mi-am format o alta parere despre ei. Are ceva misterios la el, care-l face foarte simpatic. Si ii pasa de colegii lui. Meh, si n-ar face un cuplu rau cu Taemin (2min shipper o, o)

| PikaRawrr explică:

@maverik:daca ai de gand sa dai comentarii tampite mai bine gandeste-te, sunt idolii mei. daca nu ai auzit nu te baga!

| PikaRawrr explică:

Taeminnie: maknae of SHINee.the cutest

| ReadyForMee a răspuns:

1.Toateee dar ador transformarea lui Taemin din Luciferlove struck.Dar preferata mea din ultimul timp este Stand by me!
2.Eu am un top dar imi plac toti! 1)Taeminnie; 2)Jonghyun; 3)Onew: 4)Minho; 5)Key
3. 1)Taemin:Am doar trei cuvinte pentru a-l descrie.Sunt scrise in avatarul meulaughing
2)Jonghyun:O voce super si o fata foarte hot.Deja salivez.
3)Onewbig grinorky leader ca Taeyeon.Mi-ar placea sa-i vad impreuna!
4)Minho:Flaming Charisma! Pot sa zic mai mult?
5)Keybig grinivaalaughing

| Seiran a răspuns:

1.Toate,mai ales Replay.Asa a inceput SHINee tongue

2. 2Min forever

| Maverick33 a răspuns:

Cine naiba mai e si Shine asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Everybody
2.Onew si Temin

| Madalina_Mady_1997_LXiL a răspuns:

1. Toate :X
2. Taemin si Key

| NyanUnicorn a răspuns:

Sora mea (ILoveOnew o cheama pe TPU) e disperata dupa Onew.

| byencutza_5284 a răspuns:

1.pai am mai multe prima ar fi Lucifer,YOU,Replay,Hello, Ring Ding Dong, A.M.I.G.O si mai multe
2. Onew este preferatul meu imi place ca, chiar daca are 22 de ani se poarta ca un copil si in plus este foarte frumos si cute si il ador saranghae :*
3. Taemin este asa cute si imi place super mult cum danseaza :*
JongHyun imi place foarte mult vocea lui chiar este simpatic :*
Diva Key si cred ca este de ajuns daca spun Diva :*
Minho charisma boy este cute:*

| Dijana a răspuns:

Ouhh here is a gigant SHINee lover(intreaba-mi trcioul din dulap daca nu ma crezi ajajaj laughing. SHINee e trupa mea preferata din toate timpurile de kpop