Buna...nu te lua dupa ce spun cei de pe site.Si eu sunt la fel, imi place tare mult. Poate ca nu plutesti"si nu trebuie sa cobori, eu una as vrea ca acest sentiment sa nu dispara niciodata.imi place tare mult de el si mie.Si nu suntem singurele, am multe prietene obsedate dupa el.Si e adevarat ca ai si dupa cine, adica e genul de baiat perfect, nu? Nu exista nimic sa urasc la el, totul e pefect.nu stiu ce sfat sa iti dau. poate ca nu trebuie sa uiti de el, pur si simplu sa cunosti pe cineva care sa iti semne, cu care sa impartasesti acest sentiment. Daca vrei ia id meu de mess:marry_noise483 ca sa vorbim, crede-ma semanam mai mult decat ai putea crede cand e vorba de bill. te inteleg perfect pentru ca tot ce ai spus tu parca a fost rupt din sufletul meu. te pup! te bag si in lista de aici, in profilul meu. sper sa devenim prietene, te asigur ca suntem la fel!bill kaulitz e cel mai taree!:X:X:X::X
Numai asculta melodiile alea sau ce or fi! Ocupă-ţi timpul cu diferite activităţi. Sport, ieşiri afară şi scapi de "obsesia "asta. Succes!
Schimba-ti numele si nu mai sta singura, iesi in societate, fa-ti prieteni, ocupa-ti timpul liber cu un hobby ori lectura etc.
Nu-l stiu pe respectivul, nu-i ascult muzica si cred ca nici tu nu-l cunosti altfel decat din videoclipuri si din massmedia. Ceea ce vezi tu este doar fatada, s-ar putea ca daca l-ai cunoaste in profunzime sa nu-ti mai placa.
Si aminteste-ti ca never walk alone! http://www.youtube.com/watch?v=8smO4VS9134&feature=related.
Inveseleste-te si o zi buna!
Deci te rog sa ma crezi ca este ceva normal! eu il visez si noapteaa! ziua numai la ce face el ma gandesc deci...pentru mine e ceva normal! nu lua acest lucru ca pe o problema...alexutza_4ever_love_bill daca vrei sa mai vb
Eu am fost la un concert de-al lor :X:si credeam ca o sa imi treaca... dar cum imi doresc sa ii vad din ce in ce mai mult:X:X multa lume spune ca sunt obsedata dar eu traiesc in lumea mea "plina "de TOKIO HOTEL mai ales BILL:X:X:X:
Cati ani ai? Si eu am avut o colege de clasa obsedata de Bill. Tin minte ca de ziua ei i-am facut cadou o poza modificata in photoshop cu ea si cu Bill pe cre a pus-o in rama.Acum radem cand ne aducem aminte de obsesia ei pentru el. O sa treaca de la sine nu-ti face probleme. Fa-ti un iubit, plimbate in parc, mergi la cumparaturi, la film si nu te mai gandi la Bill Kaulitz
Terminaţi dom'le cu psihologii, şi eu sunt fan Bill Kaulitz şi ''Tokio Hotel''. Trebuie şi eu să merg la cabinetul medical?
Imi amintes ca si eu aram in acceasi situatie. :))
Ohh ce vremuri.
Uite... poti incepe prin a sculta muzica mai vioaie...http://www.youtube.com/watch?v=4lqmrXStr14
Iesi cu prietenii...:)
Arunca toate pozele cu Bill... si cu timpul o sa-l uiti! :)
Si eu am fost asa...pana cea mai urata fata din clasa de la mine a inceput sa il placa...acum nu mai sunt asa obsedata
Pai trebuie sa o iei mai usor...
si mie imi place si sper sa nu devin si eu obsedata
dar...nu mai asculta chiar asa multe melodii
si incearca sa faci altceva ca sa nu te mai gandesti la el
eu mai am putin si devin si eu obsedata
si de el si de tom dar...incerc sa ies afara si sa stau cu prietenii ca sa incerc sa uit
este un pic cam greu.:X
Pai tu chiar ai exagerat. Aminteste-ti! El este o persoana pe care nici nu-i sti daca o vei intalni vreodata ...sa fim seriosi. asculti muzica lui, dar in viata ta personala Bill NU EXISTA! Daca nu poti scapa mergi la un psiholog... nu este o rusine!
P. s: Discuta cu parintii problema ta!
Mult succes!:*
Gaseste-ti alt baiat! Nu compara frumusetia.Mai bine compara inima, felul si notele!
Hallo, te inteleg si stiu cum e am trecut prin aceeasi situatie.trebuie sa iti pui urmatoarea intrebare:de cat timp sunt obsedata de el?! ce simti tu nu e iubire ci obsesie esti pur si simplu obsedata de el, fara sa il placi, incearca sa fi cu un baiat si o sa vezi ca e mult ma bine sa iubesti pe cineva in carne si oase, chiar daca nu il vei iubi din prima accepta da fii cu el si incet incet o sa il iubesti pe noul tau prieten si pe bill o sa-l uiti...eu asa am facut by Duda:* take care of tou ant write you soon...peace
L-am cunoscut pe Bill(asta e fara misto)...cand am fost la o matusa in germania in vara, ea ii cunostea mama, l-am vazut de la vreo 20 de metrii cu Tom atunci nu stiam cine era dar mi-a placut freza luicrede-ma, mu merita osteneala, gaseste-ti un iubit dracut si gata, voila, esti free!
Eu ma numesc amalia si sunt si eu o fana tokio hotel, dar casi tine si eu as putea spune ca sunt obsedata de bill kaulitz.nici eu nu stiu ce sa fac, dar euastept sa treaca asta de la sine pentru ca sunt constienta ca nu o sa fiu niciodata cu el asa ca astept clipa in care sa se termine toate aceste vise si fantezi... dar parerea me e sa nu iti complici viata cu baieti pe care nu ii iubesti sa care nu esti atrasa de ei.Acelasi lucru fac si eu compar baietii intotdeauna cu bill si in mintea mea nu vad si nu gasesc nici unul ca si el nici pe aproate. Dar mai gandeste-te ca sunt mai multe fete in situatia noastra si multe care o iau razna din cauza asta, eu personal m-am si certat cu mama din cauza asta si numa o data de 10000 de ori.Eu iti spun sa stai linistita ca poate peste cativa ani buni iti va trece, fi tu insuti cum ai fost pana acum si iti vei da seama incet incet ce se petrece.SUCCESSSS.daca doresti id-ul meu...amy_darkemo2000
Stii, nu esti singura care pateste asta, si eu am fost la fel si am reusit sa il uit. Am sters toate pozele cu el, am sters melodiile, am rupt postere, jurnalul etc, tot tot si pur si simplu cand ma gandeam la el, incepeam sa ii gasesc defecte Nu e usor... dar vei reusi, iti trebuie vointa si trebuie sa lupti cu sentimentul asta.Si apoi incearca sa fi realista, el isi va alege pe cineva cu pozitie sociala ca el, si e ok atat timp cat el e fericit...
Nu mai asculta melodiile lor. sterge pozele din pc cu el. arunca posterele. si cauta-ti un prieten dragut. care sa tina la tine. cu timpul te vei indragosti de el. si il vei uita pe " bill ". sper ca te-am ajutat
Ancuta5678 întreabă: