| DarKJoKeR a întrebat:

Sunt pe cale sa achizitionez o chitara electrica de la un prieten. Nu e noua, o are de 4 ani si el o cumparase tot de la cineva care o mai folosise.Chitara e Peavey Raptor Plus EXP.

Problema e urmatoarea: prietenul acesta mi-a spus ca aceasta chitara are o mica problema la switch, cel care schimba sunetul din doze. A zis ca nu e una grava si ca nu e un inconvenient, dar nu am vazut cu ochii mei care e problema.

As putea sa verific, dar chiar daca nu ar fi asa grav, nu m-as ambala sa cumpar o chitara si destul de veche si cu o problema. Ce parere aveti? Daca ar fi, se poate repara? sau sa astept sa iau altceva? Avantajul aici era ca puteam da banii in rate, insa pentru altceva trebuie sa astept sa strang

Răspuns Câştigător
| Maidanezul a răspuns:

Si am uitat mai incaierate la pret frate frate dar chitara e pe bani chiar daca este in rate

1 răspuns:
| Maidanezul a răspuns:

Pai stai sa o luam cu binisorul, pui mina si cinti cu ea vezi si cit costa reparatia.Ey daca ar fi sa aleg intre o dacie 1300 cu motorul stricat dar il fac cu 5 00 ron si un logan care il iau la pastele cailor prefer blinda dacie si invat pe ea apoi o vind la alt amarit, si scot din paguba