| a2 a întrebat:

Sunt singura care se simte ofensată când vede întrebari gen:„dați-mi cele mai frumoase melodii care le știți, în afara de rock si manele"? Adică serios, cum aș putea eu să-i dau lui/ei cele mai frumoase melodii pe care le știu, când ea evită rock-ul, cât manele.

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

E stupidă faza. De obicei fraza asta e pusă de ratate/ratați care n-au ascultat în viața lor rock sau au ascultat Tokio Hotel... Dacă ar fi ascultat ar fi știut că se înșeală când zic că rock-ul e muzică satanistă cu urlete, ar fi știut că melodiile rock despre dragoste sunt la fel sau mult mai frumoase decât alea house sau dance, dar cum n-au ascultat nu știu.

| TheDarkEmpire a răspuns:

Mentalitatea romanului: tot ce-i rock ii de-a lu' Satana.Pe langa cei care pun rock-ul langa manele, mai sunt si numeroasele intrebari care apar de la o vreme: adica multi cer rock sau se lauda ca asculta rock pe TPU (in realitate e alta treaba), oricine poate intra la raspunsurile unui rocker, sa vada cateva formatii si sa le posteze sa spuna ca alea sunt favoritele lui/ei.Multi vor sa para ceva ce nu vor fi niciodata.

| Sconcsiş a răspuns:

Nu, nu eşti singura. Şi eu mă simt la fel, dar eu mă adresez mai direct happy
Cu cât mai mulţi copii de-ăştia sunt, cu atât creasc şansele mele de suspendare happy
Sunt nişte copii cretini, cocalari, care ascultă muzica aia(mă rog, sunetele alea, că nu o putem numi muzică) doar pentru că e "cul" şi "ie l@ modha". Dă-i în morţii mă-si de copii rataţi.

@onasis1961
Aia nu e muzică.