Industria muzicală trebuie să producă pentru profit iar principalii proprietari mass-media pe lângă faptul că ei înşişi sunt de calitate morală îndoielnică, nu au interes să aibă priză decât la o anumită pătură a populaţiei şi anume la cei care prin 90 zbierau pe străzi : " noi muncim nu gândim! " şi " moarte intelectualilor! ". Un popor tembel este mult mai uşor de manipulat şi condus. Legat de muzică din păcate selecţia nu o poţi face după inteligenţă ci după cultura muzicală proprie, iar acea cultură în mare parte nu o poţi dobândi decât prin efort propriu, iarăşi din păcate.
Astfel kitsch-ul cu vedetele sale promovate pe toate posturile radio sau TV ajung să fie repere demne de urmat pentru mulţi tineri în special.
Da. Asta e adevarul. Dar asta se promoveaza azi si nu prea ai ce sa schimbi. Melodii de genul ar trebui difuzate doar in cubluri, caci acolo oamenilor nu le pasa de mesaje, ci de ritmul pe care pot dansa.
Uite ce cred eu:Esti prost! Ma desteptule:
Tu alte intrebari nu ai? Doar chestii de gen:Ce parere aveti de Inna de Alex Mica de Conect-R etc! Alta preocupare nu ai decat sa intrebi idioteni? Intreaba si tu ceva normal draga nu doar prostii! Acum serios ca esti un p r o s t! Tu tuci in fund pe oricine iti da dreptate asa de strofoci vaaaai sa vad ce parere aveti de cutare cantaret idiot! Ma lasa oamenii sa asculte ce vrea! Nu inteleg ce ai de tot te bagi in treaba! Oricum nimeni nu te baga in seama! Tu asculta ce vrei tu nimeni nu comenteaza deci nici tu nu comenta! Daca tu jignesti eu crezi ca nu pot:Esti prost, retardat, cocalar din toate punctele de vedere! Iar ca sa-ti raspund la intrebare:
Da imi place cum canta Inna are melodii tari si frumoase! Nu este cantareata mea preferata dar are o voce destul de buna! Draga eu am stiut si inainte ce inseamna versurile deci nu face pe desteptul! Iti spun ca nu sunt cocalara nici tarana nici una din ce ai scris tu doar pentru ca imi place Inna. Apropo am vazut ca fiecare intrebare e de acelasi gen:
cine asculta Alex Mica(nici mie nu-mi place de el/Inna etc este prost, tampit etc!
Singurii tarani sunteti voi astia care nu apreciati o muzica buna si sunteti invidiosi! Ma voi sunteti tarani ca nu va puteti gasi o ocupatie normala doar sa criticati! Sunteti ca babele alea care toate ziua barfesc! Deci in conlcuzie voi sunteti penibili si idioti ca nu gasiti nimic bun de facut! Gata am spus-o! Hai pa nu am chef sa mai scriu si altele!
Ești o târfă proastă.nu e de mirare că îți place Inna,ți se pare că are voce bună.
Nu mă învăța tu pe mine ce-i muzica bună,fă tâmpito, că pe vremea când eu ascultam muzică bună tu încă o sugeai pe gratis.
Tu ești publicul țintă al Innei.
Sincer, îmi pare rău pentru tine, și am impresia că din când în când mai asculți și o manea, că doar e la modă să fii houser manelist.
Ma nu am spus ca sunt fanul numarul 1 al Innei nu este cantareata mea preferata am spus doar ca imi place cum canta! Tu esti prost si idiot si un beteag la cap! Nu te-am invatat cei muzica buna mi-am spus parerea! Nu este adevarat urasc manelele din tot sufletul nu as asculta asa ceva niciodata! Nu stiu de unde ai scos tu ca as asculta manele! ti-am mai spus nu sunt numarul 1 fan al Innei am spus doar ca imi place cum canta! Nici macar nu ma cunosti si zici ca sunt o tarfa proasta! x-( ai grija cum vorbesti te-am raportaaat!
Poți să îmi faci și o felație. oricum, la câte ai făcut la viața ta, nu ți-ar dăuna
Ba de unde stii tu ce am facut eu la viata mea?
Pun pariu că la cât de analfabetă ești, a trebuit să răsfoiești tot DEX-ul ca să afli ce înseamnă "felație". Toți țăranii cul se lasă prostiți de dejecțiile astea pseudomuzicale.
Ti se pare sa ca am gresit ceva la scris? i-a nu te mai da tu cu presupusul si vezi-ti de treaba ta si nu mai vorbi aiurea! te bagi si tu un nimeni in seama! Doar pentru ca nu scriu cu cretinele alea de ''diacritice''nu inseamna ca sunt analfabeta! vezi-ti de treaba ta, draga!
Dă-le-n sânge de diacritice, că dacă scrii cu ele nu înseamnă că ești mai dăștept. Zic că ești analfabetă pentru că asculți o muzică de tot râsul, și nu te-ai interesat niciodată ce mesaj transmit aceste zgomote, numite muzică. Ce ar trebui să înțelegem noi din aceste melodii? Bumți-bumți all night long?
Nici tu nu asculti ceva mai bun deci lasa-ma in pace! De unde stii tu ce ma intereseaza ce nu? Analfabeta nu inseamna ce crezi tu! Iar eu nu sunt! Stiu aproape toate melodiile pe care le ascult ce inseamna! pa, pa
După părerea ta nu ascult ceva mai bun. Apropo, chiar ai dreptate, "alfabetă" nu înseamnă ce cred eu, dar analfabetă da.
Ooooooo vai am gresit si eu o litera mare lucru! e ceva omenesc sa mai gresesc uneori ca doar nu sunt perfecta! Nimeni nu este! Si nu nici analfabeta nu inseamna ce crezi tu!
anonim_4396 întreabă: