Ce chestie e si ziua lu taicamiu.Oricum.La Multi Zeuluuuuuuuuuuiiiiii.multumesc si noapte buna...Si app, eu nu-s user de rand, dar ma rog.
BlackSabbath bineinteles ca nu esti, oricum la multi ani si lu taicatu!
Pai...noapte nu prea e!
II urez sa-mi dea gratis un video-birthday card ca tot e ziua lui Sa-l aud pe Dave spuand "hey, happy birthday *name*!" cred ca m-ar face sa lesin!Ii urez...un an bun si happy b-day!
Mersi, mersi Asasinis, dar dupa 4 doze de Timisoreana si juma de sticla de coniac, eu vad noapte afara, da stiu, mai sunt doua ore pana ma duc la scoala dar am timp sa dorm.poate imi revin. poate. oricum mai vroiam sa-ti zic ca a fost si ziua solistului din Judas Priest pe 25 august daca nu ma insel, dar nimeni nu mi-a sesizat intrebarea. uraaat.
BlackSabbath eu ti-am raspuns la intrebarea aceea, si ti-am spus ca de asemenea pe 3 august a fost ziua lui James Hetfield!
Aha, ok, Asasin, scuze, dar nu am mai vizitat de mult intrebarea, o sa-ti dau funda.
BlackSabbath np,totusi eu nu raspund pentru funde, raspunsurile tale toate sunt geniale si merita funda, multe dintre raspurile mele sunt mai la mişto!