| deejayra a întrebat:

Sunteti de acord cu mine ca pe parcursul timpului muzica se schimba din bine in mai putin bine? adica muzica veche este mult mai valoroasa decat cea din 2000+(nu toate... unele melodii din 2000+ vor fi ascultate pentru mult timp). Acum se scot melodii pentru bani care sunt date 3 luni la radio dupa care lumea incet incet le uita. Voi ce parere aveti? ati uitat de Alphaville, The Beatles, Madonna, ABBA, Queen, Michael Jackson, Sandra, Modern Talking si multi altii specifici acestei perioade?

Răspuns Câştigător
| Gregory a răspuns:

Buna! Ai dreptate. Muzica este una dintre marile mele pasiuni, si de obicei reflectez si la problema aceasta. Eu unul sunt de parere ca din 2005 lucrurile au inceput sa ia o intorsatura nu prea buna. Acesta a fost ultimul an plin de muzica de calitate, in comparatie cu 2009, care este cel mai slab de pana acum. Pacat. Sa speram totusi ca se vor imbunatati lucrurile happy

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ai dreptate, insa toata lumea se cam duce de rapa, nu doar muzica.

| deejayra explică:

Thizizme eu nu am trait in perioada trupelor mai sus mentionate, dar totusi le ascult cu drag, iar muzica underground necomerciala nu rezista mult timp deoarece nu este cunoscuta.

| thizizme a răspuns:

Nu neaparat. Tot timpul vor exista artisti underground (si echivalenta lor in celelalte gene externe hip hop-ului), altfel spus "necomerciali" care vor face muzica de dragul de a face muzica, pentru mesaj (nu in toate genurile pentru mesaj). Daca ne referim la comerciala... Depinde cum privesti situatia. Pentru publicul actual al muzicii comerciale muzica mai tare decat cea ascultata de ei nu a mai existat. Dar peste 10 ani ei vor spune la fel "pe vremea mea era muzica de mai multa calitate". E pur si simplu o chestie de gusturi: se da ce se cere.

| thizizme a răspuns:

@deejayra: pai nici eu nu am trait. E cunoscuta doar de cei care au un nivel de cultura mai ridicat si vor si altceva. De fapt, un artist underground rezista mai mult decat o sa reziste Inna, Lady GaGa si altii asemenea. In comercial va fi foarte usor sa inlocuiesti pe cineva.

| Smackdown a răspuns:

Nu multa lume stie de muzica clasica.multa stiu de puya, akent etc.

| danaalexa a răspuns:

Clar muzica devine tot mai comerciala si aiurea pentru ca prinde la public, si oamenii bineinteles sunt tot mai superficiali si nu m-ai apreciaza muzica klumea cu un mesaj sau ma rog muzica klumea, da e si logic! Daca oamenii is superficiali si devin tot mai outin"buni " la fel si muzica se adapteaza.si app la ce zice "Georgy"nu din 2005 parerea mea ca din 2000 adica ce versuri incredibile aveau andree si altii."mosule ce tanar esti, ""suzana si roxana mi-au furat banana"rolling on the floor

| danaalexa a răspuns:

Astai prblema nu le mai pasa decat sa faca bani!

| biornobiovanna a răspuns:

Total de acord cu tine.Muzica devine tot mai proasta

| mickeye a răspuns:

în România, muzica s-a degradat în ultima vreme în ultimul hal.
Chiar și în România se făcea muzică bună..pe când în ziua de azi au apărut mii de așa ziși artiști ca ciupercile după ploaie,toți cântă în engleză.
Părerea mea e că numai inculții cu iq redus ascultă muzică nouă.Mă refer la dejecțiile audio gen Dalinda, Zaleilah.
Eu nu am uitat de Modern Talking, care e formația mea preferată.Ce dacă râde lumea de mine că nu-s cool și ascult Modern Talking în loc să ascult Deepside Deejays? Nu vreau să fiu cool, pentru că în ziua de azi, cool înseamnă prost. Încerc pe cât posibil să evit spiritul de turmă. Dacă toți tinerii ascultă INNA, atunci eu ascult ABBA.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Ai dreptate toti sunt acum mult mia comerciali mai ales puya...muzica asta facuta pentru o luna e pentru a le iesi lor banu ...muzica adevarata e ceea veche