| ABT a întrebat:

Sunteti fani Nirvana?happy...Sunt o mare fana si as vrea sa stiu daca mai sunt persoane care asculta, tinand cont ca acum nu se mai asculta muzica de genul asta...acum e la moda Biberonulrolling eyes.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Ascult Nirvana, dar nu sunt mare fan. Prefer Metallica de o mie de ori.
Dar un lucru pe care îl avem în comun este disprețul față de "moda minunată" din ziua de azi când vine vorba despre muzică.
Baftă

6 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Ascult Nirvana...e chiar tare, dar nu e trupa mea preferata de rock. big grin

| madalyna a răspuns:

E o super trupa si eu ascult si voi asculta mereu.Pentru mine Nirvana este cea mai tare trupa :X:X:X:X sper sa nu ma contrazica nimenihappy

| roisin a răspuns:

Am crescut cu Nirvana si melodiile, desi considerate de unii depresive, m-au ajutat mult sa trec peste anumite lucruri, mai ales In Bloom si Lithium. Stai linistit/a, inca mai suntem pe aici pe undeva si noi, cei care inca mai asculta Nirvana. happy

| AudImagini a răspuns:

Moda. Care modă? Asculţi ce îţi place, nu ce e la modă.
Şi da, ascult Nirvana. Şi ÎMI PLACE

| anna_6885 a răspuns:

De ce ii faceti atata reclama? Stiti, publicitatea, pozitiva sau negativa, e tot publicitate.Nu exista videoclip rock pe youtube fara sa se comenteze de respectivul.Va pasa atat de mult de ce asculta ceilalti incat intrati intr-o competitie stupida. Da, sunt destui cei care asculta Biber...so what? Cu ce ma afecteaza pe mine chestia asta? Eu o sa ascult in continuoare ce-mi place si o sa ii las pe ceilalti sa se afunde in prostia lor.

| zkira67light a răspuns:

Merge da nu-i cea mai faina trupa da imi place melodia lor The man who sold the world