| danutz_8631 a întrebat:

Te-ai duce la megastar sa te faci de ras:d?

Răspuns Câştigător
| MoNsTeR a răspuns:

Pentru o suma buna mas duce laughing...adica rusinea ramane 1an sau 2 dar banii ramanbig grin

27 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu nu m-as duce . Daca as fi convins ca am ceva talent as incerca . Dar cum nu am normal ca nu ma duc sa ma fac de ras . Unii au tendinta sa se duca la televizor cu ideea de popularitate . Nu conteaza pentru ei ca devin schita afonilor , pentru ei conteaza ca sunt celebri .

| Bacemi a răspuns:

Eu nu m-as duce. Daca as fi convins ca am ceva talent as incerca. Dar cum nu am normal ca nu ma duc sa ma fac de ras. Unii au tendinta sa se duca la televizor cu ideea de popularitate. Nu conteaza pentru ei ca devin schita afonilor, pentru ei conteaza ca sunt celebri.

| AvalohAlyn a răspuns:

M-as duce doar sa-i spun un lucru trasnit lui Iantulaughing

| Ana_6509 a răspuns:

Daca as avea voce as merge dar asa, doar ca sa ma fac de ras si sa apar pe youtube, neh.

| Bishop a răspuns:

Stai sa ma gandesc thinking
Nu big grin

| BabyPink a răspuns:

Cei care se duc la Megastar nu cred că se duc ca să se facă de râs. Ei se duc crezând că au voce, şi unii chiar au voce, dar alţii :-s.
Dar cred că dacă ar fi plătiţi ca să se facă de râs, unii s-ar duce.
happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Categoric nu.

| LORY a răspuns:

In niciun caz. Dar daca as avea voce, sigur as participahee hee

| costyn162 a răspuns:

Nu cred ca va mai fii megastar... Dar la un concurs de acest gen te inscrii doar daca increderea in tine si in talentul tau este foarte mare, dar iti trebuie si curaj. Sa sti ca acele persoane care ne produc amuzamentul urmarindu-i pe youtube nu s-au dus acolo sa se faca de ras, aveau mult prea multa incredere in ei, si oarecum au fost adusi inapoi la realitate.

| User a răspuns:

Cu vocea mea...doar la Dan Diaconescu Directlaughing

| DianaLostInDreams a răspuns:

In nici un cazlaughing

| Kidu a răspuns:

Doamne ferestetongue
Nulaughing[n'am voce]
Tu?smug

prfml
| prfml a răspuns:

Cant mai prost ca un robinet infundat happy asa ca nu.

| dragalasica a răspuns:

Da, m-as duce, nu neaparat pentru ca nu am voce(ceea ce ar fi o prostie, deoarece nu am cum sa ma judec fara nici un criteriu)ci pentru ca dobandesc experienta*cat despre cei care ar rade de mine-niste copii-.

| Ploaia a răspuns:

Salutare,
Daca te referi la Megastar din Romania, NU! in niciun caz. chiar daca as fi foarte talentat.

| udarb a răspuns:

Daca as avea voce si as stii canta as merge, dar numa sa ma fac de rahat nu MS.

| Deeza a răspuns:

Ca sa ma fac de ras in niciun cazlaughing La ce te gandesti? Daca ai voce eu chiar iti recomand. Eu n-am curajul. Apropo. Se mai face emisiunea megastar? Eu stiam ca acum se va difuza la protv o emisiune gen American Idol sau British's got talent. De megastar nu mai stiu nimic.

| danutz_8631 explică:

Eu m-as duce daca m-ar lasa sa fac playbacklaughing

| danutz_8631 explică:

S3by rusinea nu ramane 1-2 ani dar o sa apari pe youtube...Copilul tau o sa te intrebe :Taca cine e *** alalaughing? si tu ce le spui:Nu stiu fiulehappy...

| Sorin_8158 a răspuns:

Pentru bani daaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca daca m-as duce la megastar ma fac de ras? adica tu crezi ca toti useri de pe TPU sunt praf?laughing Te inseli... mai trebuie sa cunosti lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Hai, hai, știi ceva? Lasă obrăznicia!
Dacă este să fiu de râs să știe tot mapamondul, nu numai poporul! Auzi la el! Hmmm...
O seară plăcută.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt rau/rea dar sa ma duc eu insumi sa ma fac de ras cu siguranta nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca imi place mult sa cant nu m-as duce.Fiindca emotiile cu siguranta nu m-ar ajuta sa reusesc.Chiar daca sa zicem ca am ceva talent si voce.Si cum mie nu imi place sa ies in evidentabig grin...Rasp e nuuu

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Nu

| Strify a răspuns:

Daca nas avea voce...In nici un caz nu mas duce.Mai ales ca sa ma fac de ras

| andreea3000ify a răspuns:

Daca as avea voce no why? daca nu in nici un caz

Întrebări similare