anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te rog... uita-te la acest video.Chiar daca cunosti melodia.Am lucrat din greu la el si asi aprecia daca va-ti uita! Poate pentru voi nu este nu stiu ce video dar pentru mine este, credeti-ma!
http://www.youtube.com/watch?v=XZM7bqySBZg

8 răspunsuri:
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

L-am vazuthappy
Chiar mi-a placutkiss si apreciez munca depusa de tine. imi imaginez ca ai muncit mult. Am mai auzit melodia asta, vad ca multora le place. Intr-adevar este frumoasa. Sincer, BRAVO! Si sa continui tot asa! Felicitarihappy

mariana
| mariana a răspuns:

Felicitari, iti apreciez munca si este bine ca ai facut ceva folositor si care poate sa aduca bucurie celor care doresc sa cunoasca ori sa invete textul melodiei.
Trebuie sa perseverezi si vei vedea ca vei avea rezultate bune si in acest domeniu.
Multa sanatate si spor la munca, imbinand distractia cu utilul vei vedea ca timpul este mai bine folosit si te vei simti tu mult mai bine.
Sa ne mai anunti cand vei mai avea rezultate in acest domeniu, eu oricum ti-am pus intrebarea la favorite si ti-am notat-o cu 10.

| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
M-am uitat. happy Ai făcut o treabă foarte bună. Succes în continuare.
Numai bine!
Pumpkin Pie

| adutzadragutza a răspuns:

Da e frumos, adica aparentele nu sunt cine stie ce dar munca conteaza. Te cred ca ai lucrat foarte mult si iti sunt recunoscatoare ca mai exista si oamanei ca tine, chiar este folositor lirycsul tau happy

| byencutza95 a răspuns:

E superb...bafta si felicitari pentru munca depusa happy

| Kokolina a răspuns:

Oau deci chiar nu stiam melodia si clipul asta ti-a iesit foarte bine:X

SI e superrrr:X:X:X

| Micheille a răspuns:

Excelent, scris pe alb si negru, scris corect, 10+, deci, fata de aia care arata si cu videou, si se vede ca dracul, al tau e minunat(nu mint) pot sa il invat, scrie corect, deci 10+ sau 99999999999999+happy te tzuk

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult, mult de tot! Va pup pe toti!:*:*:*:*:*