Eu am Stereo Love- Edward Maya. Nu ma reprezinta, dar suna bine.Imi place partea de instrumental.
Nu pot spune ca ma reprezinta... eu am strofa lu uzzi din piesa "cu talpile arse"
Mi-am amintit de vara trecuta cand ma plimbam prin centru si auzeam in stanga si-n dreapta cum senau telefoanele cu Puya-undeva-n balacani . Pai am melodii diferite (vreo 4), printre care Fly project - Unisex, si o melodie greceasca draguta Ehi Pai Mia de Maro Litra. Din aceste melodii am anumite parti selectate de mine u un program. Gold Wave in caz ca te intereseaza O zi buna
Rimmer-unde esti..asta simt eu acum:(ceva genu:)
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Eu am nokia 1680 si nua are bluetooth nici card de memorie mi-am pus o melodie mai faina care era in el
Pai... eu am tonu clasic de la nokia ca toate mel pe care le am incep lent, si daca sunt in alta camera nu aud macar asta suna tare...
da de cele mai multe ori il am pe silentios ca sunt la scoala
Mie imi suna tonul de la Nokia, ca am tot telefon Nokia. Si asa il las. Daca il schimb uit ca suna telefonul meu
Eu am Santa Maffy-Emo Emo...aaa...si nu sunt emo, dar imi place melodia!
By Doctor G.
Eu am melodiile:
Pt. Mama: If I was a rich girl
La Fratimio : Ivory - Asa sunt romanii
La iubi : Muse - I belong to you
La BFF : Muse - Supper Masive Black Hole
Restul : Muse - Neutron Star
Eu am melodia Hot Mess - Ashley Tisdale... Imi place melodia mult si de asemenea imi place Ashley Tisdale!
Acu am DJ King - Alone in the world. dar nu va mai tine mult pentru ca la mine un ton de apel tine max o saptamana
Poi.fi antena... daca esti pitipoanca... pune`ti gutza... daca nu. pune`ti... sweet dreams de marilyn manson