Alexandra Stan-Lollipop.Nu o pot suporta, e jalnica, si pe deasupra e gretos si videoclipul, ll-am vazut pe Kisstv.
Link-uri sunt multe dar sa-ti spun sincer melodiile care nu-mi plac sunt manelele, nu as asculta de nici o culoare.Fiecare cu ce-i place, nu?
Florin Salam - Reggaeton : http://www.youtube.com/watch?v=YOA1vHAeQ58
Pune-ma sa ascult asta sau sa imi trag un glont in cap si aleg varianta a 2-a. Un sfat : Nu ascultati melodia. Daca nu o stiti aveti incredere in mine si nu indrazniti. Sau din putinii bani munciti veti cauta sa cumparati ( mai degraba inchiriati, e mai profitabil ca oricum il folositi o singura data ) un pistol.
Manelel nu-mi plac :-&..."Manelele nu e viata mea"
In rest ascult orice fel de muzica
Pai pentru ca nu imi plac nu ma prea uit cum se cheama, iar daca ar fi sa scriu m ar durea mana, ca sunt prea multe de scris.
Mossano-indianotech...deki o urasc...de fiecare data cand aud melodia schimb canalu
Muzica populara pur si simpluu nu o pot suporta sau altee mel
mamasita de christian d. pur sh simplu m-am saturat de ea peste tot numai asta auzi . sau unele melodii ale innei
Nu-mi plac manelele. Nu le pot suporta, cântă oameni cu mai puţină cultură şi sună şi rău. Mă rog, fiecare cu ce-i place.
Pai iti spun in cateva cuvinte, si sincer. Nu-mi plac manelele, nu-mi place populara ( desigur, sa ascult in viata de zi cu zi ), si in special, nu-mi place ca o melodie sa fie repetata de 60 de ori pe zi, incep sa ma plictisesc si satur de ea. Cam atat, in rest iubesc enorm muzica si e o parte din viata mea.
Http://www.youtube.com/watch?v=HMyhm9xST6E
Audiţie plăcută :D!
Nu mai spun ce melodie e ca să nu stric surpriza;)).
Bacemi, am ascultat melodia ta. Hai să las minciunile... De la primele 5 secunde era să cad de pe scaun, aşa că am închis.
Nu suport melodiile de dragoste sau triste, ma seaca alea. Sau manelele sunt naspa rau.
Pai:
-Yolanda Be Cool - We No Speak Americano
-justin bieber-baby
-black eyed peas-rock that body
-alexandra stan-lollipop
-rihanna-te amo
-elena gheorghe-disco romancing
-andreea balan-trippin
-mossano-zingharino si indianotech
mai sunt dar nu imi amintesc acum. dar stiu ca decat sa le ascult pe-astea...
Mie nu-mi place manele si cintece rusesti si populare, moldovenesti of course!
In primul rand nu-mi plac manelele, asa ce ascult pe la radio...nu-mi place Stromae - Alors on danse si tot ce canta Rihanna.
Bacemi, ai fost tare cu melodia asta. N-am rezistat s-o ascult până la sfârşit. Aia se numeşte manea-raggaeton.
Nu-mi plac manelele si melodiile house sau de club care sunt din ce in ce mai numeroase pe zi ce trece la fel si artistii care le canta.nu-mi plac:andreea balan -tripping, elena gheorghe -disco romancing, inna-hot, amazing si toate melodiile ei si sunt mai multe dar nu mi le amintesc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: