| Croampa a întrebat:

Top 5 trupe de Progressive Metalcore( cu argumente)

( sunt curios cata lume chiar o sa raspunda coerent)

5 răspunsuri:
| Kuroo a răspuns:

Se pare ca nu foarte multa lume. Chiar, imi trimiti si mie ceva trupe faine? (Dar nu pe TPU).

| UnholySaint a răspuns:

Esti prea ambiguu, si eu ascul metal, trupe gen Bucovina, Sabaton, Powerwolf, Rammstein, si pe langa ele folk si chiar muzica populara. Daca te acsezi doar pe un den de muzica inseamna ca esti inchis la minte.

| Croampa explică (pentru UnholySaint):

N-are relevanta ce-ai spus. voaim doar niste pareri de la cunoscatori... nu poti sa bagi Sabaton si Powerwolf, care-s power metal in aceeasi oala cu Rammstein de industrial si Bucovina, care e de folk.

Si, daca stii ce asculti, nu inseamna ca esti "inchis la minte", ci inseamna ca te intereseaza si te respectiwinking

| UnholySaint a răspuns (pentru Croampa):

Nu i-am bagat in aceeas ola doar am spus ca nu ar trebui sa fii asa de concentrat doar pe anumite genuri sau subgenuri muzicale.

| Croampa explică (pentru UnholySaint):

Am ascultat o droaie de subgenuri de-a lungul anilor. De la hard rock, la black metal si acum metalcore+deathcore... dar, eram curios de parerile altora legate de trupe ca si Northlane, Architects, Periphery etc; deoarece e un subgen complex si eram curios cum prinde la public fiecare trupa individual. Si, eventual, mi-am fi placut si niste sugestii de melodii de la trupele respective.

Întrebări similare
Întrebări recente