| Alexiaalee12 a întrebat:

Tot caut o melodie dupa versuri pe Youtube si pe google dar nu o gasesc deloc, ma puteti ajuta cu o aplicatie? Sau poate o stiti voi.
Versuri: Poate au fost zile-n care n-am stiut cine sunt, ce fac si ce tot indrug, ca stiu bine mereu ce vreau de la viata

Refren - Imi dai puteri sa fiu altcineva, cu tine vreau sa impart dreagostea, spune tu daca ai vrea, sa fiu acolo langa inima ta.

1 răspuns:
| vmorghulis a răspuns:

Este important să aveți în vedere că nu toate cântecele au o prezență mare pe internet, astfel că ar putea fi dificil să găsiți melodia dacă este una mai obscură.

Totuși, puteți încerca să căutați cântecul cu ajutorul unor servicii online de recunoaștere a melodiilor, cum ar fi Shazam sau SoundHound. Aceste servicii vă permit să cântați sau să fredonați versurile melodiei și vă vor returna informații despre melodie și artist. De asemenea, puteți încerca să contactați posturile de radio locale sau stațiile de televiziune care difuzează muzică pentru a vedea dacă pot identifica melodia.

Sper că aceste sugestii vă vor fi de ajutor în găsirea cântecului pe care îl căutați!