Ca sa se faca cunoscuti, in romania nu ai public pentru muzica, ai public pentru manele si plangaciosi care se dau cu capu de pereti cand moare cate un artist.Si de ce ar canta guns'n'rosses o piesa in limba romana? sau sa luam o trupa activa coldplay, mob deep, pink? eu nu prea te inteleg...stiai raspunsu.
Pentru a'si vinde muzica si peste hotarele tarii.....pentru a cuceri noi si noi auditorii.
Un artist doreste sa-si faca cunoscuta muzica si sa aiba cat mai multi fani iar pentru asata piesele in engleza sunt cele mai accesibile
Un artist doreste sa-si faca cunoscuta muzica si sa aiba cat mai multi fani iar pentru asata piesele in engleza sunt cele mai accesibile
Mmm da...pe cine am vrut sa pacalesc eu? care artist strain ar canta o piesa in romana?
RASPUNS: nici unul(momentan, cine stie)
Pt.ca,muzica englezeasca are mai multe rime si se aude mai bine la ureche, voua nu vi se pare? Nu am auzit vreun roman care ca cante muzica in germana si franceza(ok, poate in franceza pentru ca este mai,, romantica'', dar in germana...)
Nu e nimic rau in asta dupa parerea mea, nu cinta nici un strain in romaneste pentru ca nu este o limba de circulatie internationala...
Ptr a fi mai bine promovati si in alte tari.pentru k un lucru frumos in romana suna mai atragator si mai bine in alta limba.pentru k taranii mor dupa melodii din care nu disting nimic, fiind in alta limba.pentru k "prostimea"face vanzare de albumuri. k daca baba dochia zice ca e frumos pai se si vinde tot...