Sunt 100% de acord cu mesajul din spatele melodiei şi mă bucur că mai sunt şi oameni care vor să facă ceva pentru România dar să se lase de făcut muzică, melodia e oribilă.
Sunt de acord cu "Spineshivers" si cu mesajul (urasc manelele; n-am nimic cu cei care le plac manelele) dar melodia e varza
Buna.
Mie nu imi plac manelele, dar hai sa fim seriosi acum.
Daca lu' cutare sau lu cutare ii plac manelele, de ce sa fim noi impotriva lor? Cum tu iubesti[de ex.] rock. ul sau pop. ul, asa iubesc si ei manelele.
Ti.ai dat vreodata seama de acest lucru?
P. S.:Video. ul este reusit.
Pff...hai sa facem altfel definim maneaua astfel:"maneaua e doar un stil efemer, plin de incultura si bazat pe dislexii gramaticale, daca v-a continua asa ne vom numi Rromania...in *** dam tara pe mana tziganilor si a manelistilor.si ca sa citez din alta melodie extrem de apreciata "Romania Trezeste-te"pe zi ce trece apare alt copil "de aur","de platina","minune"etc daca ar vedea eroii tarii ca noi o dam pe mana tiganilor s-ar intoarce in mormant"ganditi-va ca ei s-au luptat pentru libertate si democratie.acum sa ne lasam condusi de alte natii si sa ascultam muzica lor.hai mah bravo.nu va intrebati dc au atat de mult succes pentru ca raspunsul e mentalitatea romanului.
lol video.la toata familia in afara de mine si sora-mea le plac manele.de ce?