Singura care imi place e Selena, Miley nu stiu ce sa mai cred despre ea si pe ala nu il suport... scuze pentru cei carora le place individul dar asta e parerea mea
Niște porcăreli comerciale. Aia e muzică? Mie nu mi se pare. Baby, baby, leșina 2-3 obsedate pe la un concert și gata, ești artist de milioane. Mi-e scârbă. Baftă
Justin Bieber:dragut
SEL:cea mai frumoasa fiinta, e o scumpa, o dulceata, buna la suflet, are o voce superba, este foarte talentata, nu are fite si numai lucruri bune de zis despre ea
**** curvus (miley cyrus):o curva, drogata, javra, imputita, scarba, indecenta, jigodie, vita ordinara! Sa mai continui la miley?
Pe Justin Biberon il urasc! Selena Gomez e chiar draguta si canta foarte bine!:X Cu miley, sincer nu am nimic, dar ma enerveaza Hannah Montana ca apare pe toate prostiile(am vazut chiar si hartie igienica cu ea!).
Justin Bieber e un urat si jumatate(sorry for fans)nu mi-a placut si nici nu imi va placea! Selena, dupa parerea mea e destul de glam, a reusit sa-si construiasca o situatie buna, nu e implicata in scandaluri etc.Cat despre Miley Cyrus, pana ce sa aflu ca se drogheaza si infunda barurile asa, fara sa se gandeasca cati copilasi o privesc si, poate ca intr-o zi ii vor urma exemplul negativ.
Miley este super stiu ca se drogheaza dar... selena e falsa si justin super! dar nobody`s perfect!
Justin Bieber mi se pare un tip destul de OK, mie imi place si cum canta dar si cum arata :X. Miley Cyrus...parerea mea e ca are o voce buna si arata bine, ascult unele melodii de-ale ei. Ce este in viata ei personala, ca e drogata si alte chestii nu ma intereseaza si nu-mi pasa: Nu e treaba mea. De Selena, nu stiu ce sa zic... canta bine, acum daca e facut pe calculator sau nu, nu stiu, dar cum ca ar fi "frumusetea pamantului", "cea mai frumoasa", etc. nu prea cred. E draguta, dar sunt alte fete mai frumoase ca ea. Ma rog, fiecare cu parerea lui.
Sper ca te-am ajutat!
POi:
1.Justin Bieber= este un scump, un dulce, un baiat superb, talentat, bun la suflet, fara fite, fttttt frumos, are cei mai frumosii ochii din lume si cel mai frumos zambet din lume. etc. ( as putea vb despre el o luna incontinu) DECI PE JUSTIN IL IUBESC, IL ADOR, FAN#1 asa.
2.Selena Gomez: mi se pare OK... nu pot spune ca sunt un MEGA-FAN...pur si simplu imi plac melodiile ei si mi se pare ca arata mai bine decat alte vedete de varsta ei. Pot spune ca e o scumpa. DECI, SUNT DOAR UN SIMPLU FAN SELENA.
asa acum Miley Curvus ( aa pardon cyrus). acum vreun an eram OBSEDATA! pana cand a aparut justin :X:X.de atunci am uitat de CURVUS. mai ales o urasc pentru ca drogheaza! s-a schimbat mult! nu mai e cum era ea inainte! este o drogata, nesimtita, nespalata etc.ca nu vreau sa mai injur! DECI ANTI-CURVUS!
Un mic clasament:
1. Justin Bieber :X:X
2.Selena Gomez
3.Miley Cyrus
Justin BIggay, nasol subiect(sin punctul meu de vedere)hai ca Selena mai merge.
Miley...nu mi-a placut niciodata si...
WTF?! chiar nimeni nu mai asculta rock in lumea asta? O_o
Off.Pai nu ma dau prea in vand dupa Justin Bieber, Selena Gomez.hmm imi place o mel de la ea si arata binisor, si despre Myley nu mi-a placut niciodata, nu imi place si nici nu imi va placea.pup.Si fundita?>
Mie mi se pare ca Selena Gomez e cea mai tare(Fan nr. 1) si de Justin Bieber nu stiu ce sa zic ca nu imi place dar nici nu imi displace, iar despre Miley Cyrus imi placea dar dupa ce s-a drogat este altfel adica voi ati vazut ca danseaza cu barbati de 46 de ani adica s-a schimbat.Chiar nu isi da seama cati copii sau fani i-a dezamagit?
Ce ma puteti enerva cu porcariile voastre. Da Miley cred ca se drogheaza, a aparut si in reviste.SELENA GOMEZ este ca mai frumoasa fata pe care am vazut-o si are o voce chiar minunata.
Nu stiu de ce criticati atat.Va e ciuda pe Selena si pe Justin care si el este foarte dragut si are si el o voce chiar de invidiat.Are o tunsoare foarte frumoasa.Si ca sa imi spun si eu pararea Selena si Justin impreuna nu se potrivesc...Cititi stirile de pe net pentru mai multe informatii.
Il ador pe justin(e de treaba, canta bine si are un suflet mare), o urasc pe selena(are voce facut pe calculator) si miley mi se pare de treaba(imi pl cum canta)
Justin=un tip OK, selena=o fata super ca si justin, justin+selena =cuplu perfect
mylei=o fata care sa drogheaza, n-am ascultat mel deale ei daci nu-s fan
in schimb sunt fan#1 selena si justin
FANSELENA întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: