| thebest_6021 a întrebat:

Totii colegii mei fac misto de mine pentru ca imi place justin bieber. Cum sa-i fac sa inteleaga ca asta e... daca imi place imi place si gata. Colegii mei sunt foarte fitosi si nebuni.

Răspuns Câştigător
| Lori34 a răspuns:

Scumpo nu ii baga in seama! ce treaba au ei?! daca tie iti place justin bieber sa iti placa nu e treaba lor! du-te in fata clasei tale cu mult curaj si spune-le ca nu e treaba lor de cine iti place tie, sau vb cu profesoara ta si spune-le ca copii isi bat joc de tine pentru ca iti place un cantaret. fara frica ok? funda?

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Ascultă-ți colegii, e pentru binele tău, peste câțiva ani o să te gândești cu scârbă că ai ascultat JB.

Răspuns utilizator avertizat
| XxLauraVaZambestexX a răspuns:

Recunosc si mie imi place jusrin bieber, si baietii isi bat joc de mine si de prietena mea pentru ca ne place cum canta sin intr-o zi le-am spus: Care e problema voastra? Atata timp cat eu nu rad de voi astept acelasi lucru. Nu spun ca a mers big grin, dar de atuncis-au mai lunistit asa ca eu spun sa le spui ce ai de zis si daca continua eu zic sa nu ii parasti pentru ca o sa le dai un motiv in plus sa te sacaie. Sper ca te-am ajutat. happy

| Lilia_1576 a răspuns:

Adevarul ca chiar e oribel happy dar daca iti place asta este

| aLLwayNNNe a răspuns:

Problema asta e la nivel mondiallaughing lasa-i in pace si eu sunt baiat si mai ascult cate o melodie a lui. Nu e rusine bafta. Astept funda