Aia sunt artisti buni? Aia canta grozav? Incep sa mi se agraveze problemele cu ochii, altfel nu stiu cum as citi asa ceva!
Ba da, ar trebui, dar nu cred ca Inna ar avea vreo sansa in fata lui Connect-R. Nu stiu de ce sunteti toti inebuniti dupa depravata aia.sincer cred ca nu ati auzit-o cum canta live.si chiar si asa, muzica pe care o canta nu se poate numi MUZICA! sunt doar niste tipete-o voce modificata in totalitate pe calculator si care nici asa nu suna bine.Ma doare capul cand aud melodiile ei. ce a ajuns lumea in ziua de azi.sa promoveze doar mironosite care pur si simplu apar doar de umplutura la tv, pentru ca nu au nici un rol!
Buna!
Avem opinii diferite in ceea ce priveste " cei mai buni artisti romani".
Ca sa iti raspund la intreabare: NU, cu aia 2 niciodata.
Mi-ar placea. dar nu cred ca o sa fie de efect... cel putin pentru Romania care nu stie sa aprecieze nimic si isi trimit valorile in alte tari...
Salut!
Cu tot respectul, România are mulţi alţi artişti buni! Inna nu se compară nici pe departe cu Andra şi Paula Seling. De exemplu, mie-mi place Emeric Imre. Dar nu-l cunosc foarte mulţi. De ce? Pentru că nu este auzit la radio şi pentru că nu are o engleză stricată cu care să se laude.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Oricum ar fi Inna, e cunoscuta si ascultata in toata Europa, si ne-a ridicat si pe noi, Romania un pic mai sus.
Chiar va fi, chiar in luna asta, artistii Andra, Inna, Puya si Connect-R vor face o melodie impreuna in urma concursului Trupa Trupelor.
http://concurs.profm.ro/trupa-trupelor/
@skaty Oh, Imi pare rau ca nu au castigat Alex, Connect-R, Inna si Puya, ar fi fost cel mai bine, nu prea imi place Andra.toti o asculta pentru melodiile Abelia si Something New, mie nu imi place deloc Something New, nu au nici un sens versurile...melodia asta e facuta la repezeala, uitati-va la titlu (Ceva Nou), dar asta e...toti copiii o asculta.