| addictEd_4372 a întrebat:

TPU, (dupa mine este o intrebare super) nu credeti ca ar trebuie sa aiba loc un featuring cu cei mai buni artisti romaniasti aka Connect-R ft. Inna? Miar palcea mult, din cauza ca amandoi canta grozav!

11 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Aia sunt artisti buni? Aia canta grozav? Incep sa mi se agraveze problemele cu ochii, altfel nu stiu cum as citi asa ceva!

| ViseColorate_4467 a răspuns:

Ba da, ar trebui, dar nu cred ca Inna ar avea vreo sansa in fata lui Connect-R.laughing Nu stiu de ce sunteti toti inebuniti dupa depravata aia.sincerrolling on the floor cred ca nu ati auzit-o cum canta live.si chiar si asa, muzica pe care o canta nu se poate numi MUZICA! sunt doar niste tipete-o voce modificata in totalitate pe calculator si care nici asa nu suna bine.Ma doare capul cand aud melodiile ei. ce a ajuns lumea in ziua de azi.sa promoveze doar mironosite care pur si simplu apar doar de umplutura la tv, pentru ca nu au nici un rol!

| MariaO a răspuns:

Buna!
Avem opinii diferite in ceea ce priveste " cei mai buni artisti romani".
Ca sa iti raspund la intreabare: NU, cu aia 2 niciodata.

| DanielutzaJD a răspuns:

E o idee ft tare, dar cum crezi ca putem face noi asta? thinking

| mmary a răspuns:

Mi-ar placea. dar nu cred ca o sa fie de efect... cel putin pentru Romania care nu stie sa aprecieze nimic si isi trimit valorile in alte tari...straight face

| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
Cu tot respectul, România are mulţi alţi artişti buni! Inna nu se compară nici pe departe cu Andra şi Paula Seling. De exemplu, mie-mi place Emeric Imre. Dar nu-l cunosc foarte mulţi. De ce? Pentru că nu este auzit la radio şi pentru că nu are o engleză stricată cu care să se laude. happy
Numai bine!
Pumpkin Pie

Răspuns utilizator avertizat
Apache
| Apache a răspuns:

Un tzigan si cu o vaca! :. daca si aia canta atunci...

| yoo23 a răspuns:

Oricum ar fi Inna, e cunoscuta si ascultata in toata Europa, si ne-a ridicat si pe noi, Romania un pic mai sus.

| skaty a răspuns:

Chiar va fi, chiar in luna asta, artistii Andra, Inna, Puya si Connect-R vor face o melodie impreuna in urma concursului Trupa Trupelor.

http://concurs.profm.ro/trupa-trupelor/

| andrey910 a răspuns:

@skaty Oh, Imi pare rau ca nu au castigat Alex, Connect-R, Inna si Puya, ar fi fost cel mai bine, nu prea imi place Andra.toti o asculta pentru melodiile Abelia si Something New, mie nu imi place deloc Something New, nu au nici un sens versurile...melodia asta e facuta la repezeala, uitati-va la titlu (Ceva Nou), dar asta e...toti copiii o asculta.