Bună!
Nu criticăm, ne dăm cu părerea, pana mea, a fost visul ei dacă a observat că nu are voce, de ce a mai vrut să-şi îndeplinească visul... Şi nu, nu e frumuşică deloc, nu sunt în măsură să critic,, însă asta e părerea mea, şi vocea aia e oribilă, câteva sunete de tot rahatul ''friday, friday '' cu nişte versuri total. aiurea!
Numai bine!
Pentru ca asa sunt romanii, critica orice si pe oricine.
bun, nu iti place o melodie, nu o asculti. dar nu mi se pare normal sa incepi sa critici.
daca asta si-a dorit ea sa faca, bravo ei ca a reusit. eu cred ca fiecare trebuie sa faca ceea ce isi doreste in viata si sa nu asculte toate gurile rele
Avem dreptul sa ne dam cu parerea.Si nu inteleg de ce trebuia sa-si implineasca visul atata timp cand ceea ce face ea este groaznic.
Mă bucur că ți-a rămas ceva în cap de la mine.
De data asta nu ești cretină, decât puțin puțin. Cine ți-a spus ție că o criticăm pe ea? Eu unul îi critic muzica, dacă există ceva mai prost decât manelele, Justin biberon și house-ul la un loc, acelea sunt melodiile ei. Nu au fost scrise de ea? Cu atât mai rău. Am dreptul să CRITIC ceea ce nu îmi place. Ți-am mai zis, nu e nevoie să cunoști un artist ca să îi poți aprecia munca la valoarea aproximativă a unui excrement de câine de pe trotuar. Tu tot nu vrei să înțelegi asta.
superpissy40 întreabă:
Moonster întreabă:
Patricia444 întreabă: