| Măduuțaa a întrebat:

TPU,nu prea inteleg ce tot aveti cu Rebecca Black...Intr-adevar,nu are voce, dar asta a fost visul ei.Si pana la urma versurile din Friday nu au fost scrise de ea.De ce tot criticati? Cu ce drept faceti asta? Tot comentati lumea cand nu o cunoasteti.Si va rog, daca zic astea nu-mi place neaparat Rebecca Black.Este frumusica si vocea ei nu prea ma intereseaza.Raspundeti fara sa ma injurati.Stiu,stiu,cretina si nu mai stiu cum.Dar raspundeti cu ceva seriozitate.

4 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Nu criticăm, ne dăm cu părerea, pana mea, a fost visul ei dacă a observat că nu are voce, de ce a mai vrut să-şi îndeplinească visul... Şi nu, nu e frumuşică deloc, nu sunt în măsură să critic,, însă asta e părerea mea, şi vocea aia e oribilă, câteva sunete de tot rahatul ''friday, friday '' cu nişte versuri total. aiurea!
Numai bine!

| ℓαυяα a răspuns:

Pentru ca asa sunt romanii, critica orice si pe oricine.
bun, nu iti place o melodie, nu o asculti. dar nu mi se pare normal sa incepi sa critici.

daca asta si-a dorit ea sa faca, bravo ei ca a reusit. eu cred ca fiecare trebuie sa faca ceea ce isi doreste in viata si sa nu asculte toate gurile rele happy

| CautNume a răspuns:

Avem dreptul sa ne dam cu parerea.Si nu inteleg de ce trebuia sa-si implineasca visul atata timp cand ceea ce face ea este groaznic.

| TeoPT a răspuns:

Mă bucur că ți-a rămas ceva în cap de la mine. happy

De data asta nu ești cretină, decât puțin puțin. Cine ți-a spus ție că o criticăm pe ea? Eu unul îi critic muzica, dacă există ceva mai prost decât manelele, Justin biberon și house-ul la un loc, acelea sunt melodiile ei. Nu au fost scrise de ea? Cu atât mai rău. Am dreptul să CRITIC ceea ce nu îmi place. Ți-am mai zis, nu e nevoie să cunoști un artist ca să îi poți aprecia munca la valoarea aproximativă a unui excrement de câine de pe trotuar. Tu tot nu vrei să înțelegi asta.