| FreeDeejays a întrebat:

TPU pe cine preferatii sa cante live INNA s-au Bon Jovi eu prefer Bon Jovi It's my life si Living on a prayer INNA sa faca playback ca daca canta live faceti otita la ureche si va duceti la ORL dupa aia si nu va convine laughing rolling on the floor funda pe cine preferatii?

5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu imi place Bon Jovi dar cum poti sa compari pe Bon Jovi cu Inna? Adica, sa fim seriosi... E ca si cum te-ai compara tu cu un copil de gradinita.

| Cristianne a răspuns (pentru IMC90):

Heh,nu cred că-i mare diferență, atâta timp când le pune pe amândouă în aceeași propoziție.

| Cristianne a răspuns:

Chiar dacă de la un timp nu îmi mai place de Bon Jovi,nu îi poți compara.Una este muzica bună,care,recunosc, este cântată de Bon Jovi și alta e muzica unei târfulițe de pe centură care a devenit populară peste noapte din cauza unor maneliști(probabil).
Dar nu m-aș duce la niciunul la concert, dacă la asta te refereai.

| lovegirl15 a răspuns:

Sincer Bon Jovi nu ascult.Imi plac intr-o oarecare masura melodiile Innei, nu pot spune ca are o voce ingrozitoare, dar nici nu ma incanta.Am ascultat cateva melodii de ale ei live pe youtube si sincer am ramas cu un gust amar.Se vede ca tehnologia din ziua de azi face minuni. Oricum,cred ca Inna este doar o artista de moment,si nu stiu daca va rezista mult in ind. muzicii,pe cand Bon Jovi, din cate am auzit, e o formatie de nota 20.

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna, realmente, Jon Bon Jovi nu se poate compara cu Inna. Una este adevarata muzica, cea care se asculta cu placere la orice ora, se asculta si in anii 90' si se asculta cu aceeasi placere si acum in 2011 si cu totul altceva este o " domnisoara " care canta in engleza fiind "straina total" de aceasta limba, practic cantand ceva ce nici macar nu intelege. Inna este ascultata in majoritate la party-uri din astea pentru '" smecheri " fashionisti.( doar parerea mea.) Melodiile Innei nu au nici o parte artistica, cat de mica...ce este frumos in aceste melodii? Cine se simte sa voteze STUPID!
O zi cat mai placuta, Iulia.