N-am aşa ceva.Sunt câteva trupe pe care le ascult ceva mai des,printre care:Black Sabbath,Stoned Jesus,Burzum,Minor Threat,The Exploited, Rammstein, Iron Maiden, The White Stripes, Misfits, Death...
Nu pot spune doar una pentru ca ascult multe trupe. Printre preferatele mele sunt : Amon Amarth, Slayer, Satyricon, Megadeth, Hammerfall si Korpiklaani.
Uite ce ascult eu suicide silence,hatebreed,mnemic,saliva,rob zombie,decapitated, cannibal corpse dark funeral, chimaria, the ghost inside, obey the brave, disturbed
vad ca pe aici sunteti incepatori
si asuclati nashpeturi ca am vaqz ce trupe ati scris
tate trupele ce leati scris voi is batute cu caapu
vad ca sunteti juniori eu is cls a 8
si merg zilnic in club de rockeri merg pestetot in tara la concerte
Trupa de rock,cred ca ar fi Led Zeppelin
iar de metal,aici chiar nu pot alege doar una
Megadeth,Metallica,Iron Maiden,Slayer, Destruction, Testament, Amon Amarth, Black Sabbath etc etc etc.
Esti foarte "roacăr" si foarte modest pe de-asupra. Ma doare pe mine in c*r ca asculti Decapitated si Dark Funeral daca nu te porti respectuos. Si eu ascult metal, de la thrash la black, dar nu ma apuc sa jignesc si sa-mi bat joc de ochii cititorilor cand citesc "asuclati nashpeturi".
Metallica
Megadeth
Motorhead
Destruction
Kampfar
Arkona
Eluveitie
Nirvana
Shark Island
Alice Cooper
Queen
Black Sabbath
AC/DC
Lordi
Otep
Dio
Burzum
...
Hmm, una singură? Grea decizie...
Aș zice "Metallica". Dar la fel de bine poate fi și "Led Zeppelin", "Nirvana", "Scorpions", "Queen"...
Am cateva pentru fiecare gen de rock/ metal pe care il ascult.
Thrash: Megadeth si Slayer
Death (melodic): Children of Bodom si Kalmah
Heavy: Iron Maiden
Hard rock: AC/DC, Kiss si Led Zeppelin
Industrial metal: Rammstein
Folk metal: Ensiferum si Korpiklaani
Black metal: Mayhem si Satyricon
Glam metal: Motley Crue si Guns n' Roses
Progressive rock: Pink Floyd
Psychedelic rock: Jimi Hendrix
Grunge: Nirvana si Pearl Jam
Gothic metal: Moonspell
Alternative rock: Sixx am si My Chemical Romance
Simphonic metal: Nightwish
Am prea multe. Îţi pun aici câteva:
Iron Maiden
Slayer
Bullet For My Valentine
Nirvana
Amorphis
Pantera
Mulţumesc pentru că ai dat startul unei noi postări pe blogul meu.
Şi moarte lentă îţi doresc!
Am dat staru ca so fwt pe matha copil scos din gunoi muriuar matha in timp ce o fwti
Îi asculţi pe lătrăii ăia de suicide silence şi le spui altora că-s începători?
Păi,hai că-ţi spun eu cum stau lucrurile. Tu abia ai descoperit rock-ul, şi ai impresia că extreme metal-ul este apogeul acesei muzici.
Nu te mai lăuda că mergi în baruri de rock, de obicei ăştia ca tine sunt daţi afară în şuturi de către barman, după ce încep să deschidă gura.
Nu mă mai leg de româna ta, că probabil nici nu ştii ce-i aia.
Eşti motivul de jenă al unui rocker.
Bună.
Sunt foarte multe, una preferată nu am.
Metallica
Iron Maiden
Skid Row
Megadeth
Slayer
Aman Amarth
Queen
Amorphis
Black Label Society
Enisferum
Lake Of tears
Nightwish
etc...
Crezi că nu voi putea dormi la noapte pentru că vrei tu să o f.uţi pe mama, sau ce drac.u ai scris acolo? Fii serios! Sau te aşteptai să sar în sus că m-ai înjurat de mamă? Aşa trebuia să reacţionez?
Nu dovedeşti că eşti inteligent prin modul ăsta de exprimare. Dovedeşti doar contrariul.
Te-ai făcut grav de tot de râs, spunându-le celorlalţi că habar nu au ce ascultă. Te vei face în continuare. O să îţi trimit link-ul după ce scriu o postare despre tine.
Şi vezi că dai examen anul ăsta. La română îl vei pica cu siguranţă.
Rock: The Rasmus
metal: Eluveitie si In Extremo
dark wave: Black Tape For A Blue Girl
house ca tot ma preseaza oamenii apropo de avatar: Dj Tiesto
Ma dar lasa-l.nu va certati
ti-am zis eu ca judeci dupa aspect
Slayer(the best),Metallica, Megadeth, Black Label Society, Iron Maiden, Children Of Bodom.
Stii ce? ...lasa-te de rock, si mai bine asculta house, esti cam praf.Plus ca ai si vocabular de cocalar gay si retardat, mai treci pe la orele de romana, si oricum, cine esti tu sa ne spui ce e aia muzica buna si ce melodii nu sunt "nashpeturi"? GTFO.
SymphonyOfDestruction întreabă: