| gorlan a întrebat:

Uh... ce a ajuns romania voi ati vazut ce retardati avem prin romania? Uitati cativa dintre ei:
Unu conecter, altu alex velea, altu smyley, puya, nane si gues who! Cine dracului sunt retardatii astia? Uitati de ce se duce naiba tara asta, cred ca doar 10% din populatia romaniei mai stie de The Beatles, Led Zeppelin, DIO, Iron Maiden, Black Sabbath, Bon Jovi, Red Hot Chilly Peppers, Queen, s. a! Explicati-mi si mie de ce lumea asculta retardatii aia de i-am scris acolo? Si in america mai e unu la fel justin gayber. Ce mi-as fi dorit sa ma fi nascut in anii 70 cand se asculta numai muzica buna si nu retardati dinastia...

Răspuns Câştigător
| Fantastic7 a răspuns:

Raspunsul este chiar in intrebare: niste retardati... oricum, ce treaba ai tu cu ei? Asculta muzica ta si ignora prostimea:*

20 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

CEau:*
hai mha ca nu canta asa de rau.laughinge mai bine in orice caz decat manelelaughingnu te mai plange atat

| Paulla a răspuns:

Explicaţia e simplă. Nu toţi pot înţelege muzica rock, muzica de calitate(nu cred că trebuie să mai explic de ce).
Mie personal îmi place aşa, dacă toţi cretinii ar asculta Slayer şi Children of Bodom nu aş mai fi aşa de mândră de preferinţele mele muzicale.

| LivLiviu a răspuns:

Gorlan ai produs ceva panica cu intrebarea ta, dupa cum ai formulat-o era clar ca tu cauti putina cearta/scandal, dar dupa cum bine stii "Gusturile nu se discuta".

Referitor la "Eu m-am referit sa va uitati unde se duce tara cu astia ", nu cred ca tara se duce nicaieri din cauza lor. Au piese foarte ascultate si difuzate, atat in tara cat si in strainatate. Daca erau "retardati" cum le spui tu, nu ii ascultai in fiecare zi la radio tongue. Vremea genului muzical pe care tu il preferi s-a cam dus, deci nu prea ai ce face decat sa te conformezi happy Bafta!

| IAmSoDifferent a răspuns:

Retardat esti tu happy. Asculta manele daca iti plac mai mult cocalarii aia happy sau apuca`te tu de cantat si vezi ca or sa te faca si unii ca tine acre st manelisti si tot asa ''RETARDAT'' asa ca abtine`te. cat de bine canta Smiley si Guess Who oh go on ce sa stie RETARDATII?

Răspuns utilizator avertizat

Lasa. Tu asculta in continuare muzica de mort oh go on. nu asculta muzica ce se asculta acum ca iti dauneaza grav sanatatii. si nu ii mai face pe toti retardati ca nu oi fi tu marele destept asa ca don't tell anyone

Hai mai taci. in 1 rand NU SUNT RETARDATI in al 2 lea rand intrebarea ta nu are nici o logica tu asculta in continuare ce ascilti si gata.

Ia hai gata. ca nu are rost ce ai spus happy

| AoiChan a răspuns:

Stii...putin ne pasa noua k tie nu-ti place guess who si altii asa ca scuteste-ne de plangerile tale penibile si daca te deranjeaza ceva la cantaretii astia mai moderni nu-i asculta si gata.este foarte simplu si in plus n-ar trebui sa-i judeci doar pentru. k nu-ti place muzica lor ca si eu pot sa zic de bon jovi ca e un retardat si cred ca nu ti-ar placea deci mai taca-ti fleanca si stii vorba aia "gandeste de doua ori inainte de a zice ceva si dupa sa nu zici nimic"

| AoiChan a răspuns (pentru gorlan):

Da bine si daca nu-ti place muzica lor la ce o mai asculti? adica frate ce sa zic nu-ti place cum canta anumiti oameni si care-i chestia lasa-i dr*q in pace ce ai cu ei daca tie iti place muzica din anii 70 ascult-o paia ce mai stai sa ni te plangi noua k iti vine sa-i strangi de gat pe smiley si pe astia. daca vrei sa-i strangi de gat ce mai astepti sa stii ca nu te opreste nimeni si apropo mai "retardati" ca tine nu sunt sa stii laughing laughing

Da bine si u nu ai dreptul sa-i jignesti pe altii ok asa ca cioku mik

laughinghai ca m-ai plictisit de moarte u asculta in continuare ce-ti place si noi ascultam ce ne place si am incheiat povestea!

| BvB666 a răspuns:

Da ce ti-au facut mah aia daca nu iti plac nu ii asculta ...sincera sa fiu nici mie nu imi plac. Nane e oka nu stiu dc l-ai pus in aceeasi oala cu aia in fine e trebuie ta eu mi-am dat cu parerea

| 5tinaLecXs a răspuns:

Intrebarea este:''cine dracului esti TU?''
Nu am auzit pana acum de ''smyley'', ''gues who''...Nu te iau la misto, insa vreau sa spun ca nu stii limba engleza cam deloc, tinand cont ca ...na.asculti -the beatles-. daca nu iti place de guess who, sau ceilalti, asculta in continuare ceea ce ITI PLACE! nu trebuie sa spui ca sunt altii retardati numai pentru ca nu iti place cum canta si preferi alt gen de muzicawinking