| Alecsanndraa a întrebat:

Uitati-va la 1:18 =))
http://www.youtube.com/watch?v=YI4sDx6SGwA
stiati?

Răspuns Câştigător
| zzzuperman a răspuns:

Pentru cei ce nu stiu, fata care are tricoloru desenat pe fata este din Romania, din Brasov, mai exact si ea a castigat un fel de concurs organizat de Pepsi in urma caruia a filmat acest videoclip cu Akon, s-a facut o preselectie in mai multe tari si cei care au castigat au reprezentat tara lor in acest videoclip si au cantat si ei un pic si ca-sa vedeti ca nu vorbesc aiureli http://www.newz.ro/......ideo-.html uitati-va aici si o sa intelegeti totu.:D

10 răspunsuri:
| poechce a răspuns:

laughing Rumania în Africa laughing!? Sau la ce te referi?

| alecs871 a răspuns:

Da, este o romanca, am vzut la stiri, tipa nu are nici 18 ani.

| Lucky_9459 a răspuns:

Lol a fost bagata si romania in ceva bun... hmmm interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba despre Ecuador? Din câte știu eu au steagul ca al nostru decât ca noi avem dungile pe verticala și ei pe orizontala. Si pe fata fetei sunt pe orizontala dungilebig grin

Am dreptate?¿

| alecs871 a răspuns:

Mda, daca e sa va luati dupa culoarea steagului, Ciadul are rosu, galben si albastru, care se afla in Africa. Dar romanca asta a gasit-o Akon, la un fel de preselectie, si a luat-o sa cante, dar fara sa para a fi reprezentanta a continentului negru, ea doar canta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce sa ma uit? sau ce sa stiu? cu ce ma ajuta, sau afecteaza?

| Instinkt a răspuns:

NU este vorba de Romania o tara mai mica din africa(numai stiu cum se numeste) are steagu exact ca tricolorul nostru odata a existat si scandal pe teme asta insa nu s-a rezolvat nimic

| Bacemi a răspuns:

Nu am vazut pana acum videoclipul, nu stiam melodia. Destul de draguta. Imi imaginez cat de fericita era fata aceea.

| palaghianu a răspuns:

I think is romania. this is our flag, but the colors on our flag are vertically and on this flag are horizontally

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar interesant. Vad asta pentru prima oara!