Pentru cei ce nu stiu, fata care are tricoloru desenat pe fata este din Romania, din Brasov, mai exact si ea a castigat un fel de concurs organizat de Pepsi in urma caruia a filmat acest videoclip cu Akon, s-a facut o preselectie in mai multe tari si cei care au castigat au reprezentat tara lor in acest videoclip si au cantat si ei un pic si ca-sa vedeti ca nu vorbesc aiureli http://www.newz.ro/......ideo-.html uitati-va aici si o sa intelegeti totu.:D
Mda, daca e sa va luati dupa culoarea steagului, Ciadul are rosu, galben si albastru, care se afla in Africa. Dar romanca asta a gasit-o Akon, la un fel de preselectie, si a luat-o sa cante, dar fara sa para a fi reprezentanta a continentului negru, ea doar canta.
NU este vorba de Romania o tara mai mica din africa(numai stiu cum se numeste) are steagu exact ca tricolorul nostru odata a existat si scandal pe teme asta insa nu s-a rezolvat nimic
Nu am vazut pana acum videoclipul, nu stiam melodia. Destul de draguta. Imi imaginez cat de fericita era fata aceea.
I think is romania. this is our flag, but the colors on our flag are vertically and on this flag are horizontally
Buresbista123 întreabă:
Genesis2014 întreabă:
navarre întreabă:
Pisicamop întreabă: