Parca ar fi un trucaj si are o voce asa de urata cand vorbeste! chiar foarte ciudat!
Paris, Lindsay intr-adevar sunt puse bine in acel top dar sunt multe care au o oarecare voce si n-are rost sa le acuzam degeaba.Mai ales Madonna care e idolul atotor persoane.Consider ca nu mai aveau cu ce incarca topul si au pus vedete random acolo.
Site-ul asta e de tot rahatul nu stiu cum sa iti spun... Hai ca poate Paris Hilton cam se incadreaza la categoria asta, dar sa te iei de Madonna?! Deci canta superb! Cine stie ce idioti posteaza pe site-ul ala; si sa fim seriosi video-ul cu Britney Spears e modificat, nu suna vocea ei asa nici de o stranguleaza cineva! Si se leaga si de Nicole Scherzinger, ea care a fost apreciata pentru vocea de multi alti artisti, mdea ma rog... "stie taranu' ce-i sofranu", vorba din popor. Banuiesc ca site-ul a fost preluat de manelari sau de "Ceva" (nu cineva) din specia asta.
Mie imi plac toate si consider ca au voci frumoase. Iar in leg cu britney aia nu e vocea ei, e alta voce pe fundal, daca esti atenta vezi ca nici nu se potriveste sunetulcu imaginea la unele faze.Briteny va ramane mereu o voce superba pentru mine pentru ca asa este
Penibil! E articolul!
Paris, Lindsay poate... Dar Madonna, Britney care a facut furori la Britains got talent la 10 ani? Nicole si Kelly clar au voce si reiese si din video.Jessica e oribila kesha e un fenomen incearca ceva dar nu se stie ce.
Mmm...
Paris Hilton oricum nu are ce cauta pe la tv ca este afoana si pe deasupra mai e si proasta
Victoria Beckham :-& iti doresc toate cele rele si sa auzim numai despre rau
Kelly Rowland-Doamne! cati tampiti pe lumea asta
Si eu sunt de parere ca este un trucaj. Probabil nu m-ai au articole stiu ca unele chiar nu au voce in realitate dar Briteny Spears, Madona...
Da.Britney Spears e jalnica aici ! Mi-a placut Nicole Scherzinger (nicio diferenta)-vocea ei din-totdeauna!
Patricia444 întreabă: