| Xulescu2 a întrebat:

Un albus de ou ajuta la voce? :-ss mie fica sa-l beau am auzit ca e :-& oribil. Altceva pentru voce mai putin scarbos laughing?

3 răspunsuri:
| luna a răspuns:

Un albus de ou crud nu e ideea perfecta deoarece in ou se ascunde salmonela.In orice caz nu ajuta la nimic. Vocea ta nu cred ca ar avea ceva desi nu te aud, dar daca doresti pregateste zeama de la o lamaie amestecata cu o lingurinta de miere de albine (asta daca nu esti alegic/a la miere). O lingurinta la zi face chiar bine.

| Roxy a răspuns:

Nu inteleg de ce beti toate ouale si rahaturile aiurea?laughing
Nu mi-o imaginez pe beyonce si pe shakira sau p1nk sau alte dive ale muzici sa bea oualaughing
Beyonce cand a venit in romanaia nu a cerut oua ci slanina cu sarmale si mamaliga si tot a cantat de a rupt gura targuluihappy
Si daca bei oua poate faci salmonela sau cine stie ce boalalaughing
Lasa oaua in frigider pentru omleta si apucate de canto sau deastea...eu nu am voce deloc si nu beau oua...desi am o urehce muzica exceptionalalaughing
si da chiar au un gust groazniclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu oul :
Artistii care isi protejeaza corzile vocale trebuie sa puna la fiert, in apa rece, un ou. In momentul inceperii clocotului, oul se extrage, se face o mica gaura in coaja si se suge numai albusul. Aplicind acest procedeu timp de 3-4 luni, se poate recapata o voce alterata, se inlatura raguseala si inflamatiile faringo-laringiene.