Eşti mai prost decât prevede legea. În primul rând, rockerii nu stau pe câmp cu berea-n mână, şi-n al doilea rând evită orice tangenţă cu vreun manelar. Filmul nu are niciun sens, e penibil, groaznic şi dezgustător!
In afara de maimutareala si sticle de bere, nu e nimic ce ar putea determina o confruntare int-re manelisti si rockeri daca mai incerci s-ar putea sa iti iasa
@Adrian
Mersi
@LastChance
Uite ce e, cu ceva timp in urma realizasem un trailer la filmuletul asta.Nu planuiam sa il fac intreg, dar mi s-a cerut sa il fac. Dpmdv nu ma intereseaza ce asculta cei din jur, fiecare are gusturile lui, iar presupun ca tu gandesti la fel.Insa filmul l-am realizat pentru ca am avut cereri.
Bine bine, cocalarii i-ai reprezentat bine dar ai făcut rock-erii de râs...
Nu stiuiu ce zicc ceilaltii?>>>mie mi se pare un clip tare fainn...sooperrr frumosii rocheriii>>>mda manelari:joooooooos de toot>>>naspetzii rau>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>itziii urezz muuulta baffta
Mie imi place.
Nu reflecta chiar realitatea, dar e f f bun, comic chiar.
Astept sa vad si urmatorul film, emo vs goth sau ceva?!?
Succes!
Oamenii buni,v-ati uitat simtul umorului acasa? Filmuletul e un pamflet,e clar. Daca era ceva serios, atunci da, ar fi trebuit sa le iasa ca la carte.Cred ca filmuletul asta e mai bun decat aia de la "In puii mei" care sunt platiti sa apara pe marele ecran si sa spuna glume proaste si mai prost.E usor sa te crezi critic.
anonim_4396 întreabă:
gorlan întreabă:
asdfghjkll întreabă: