Buna!
Niciodata nu e prea tarziu sa incepi sa faci ceea ce iti place si daca mai ai si talent iti poti dedica mult timp pasiunii tale.
Nu este prea tarziu pentru nimic poti sa canti la ce vrei tu la vioara sau la e vrei! Sper ca te-am ajutat!
Unii s-au apucat si la 20 de ani si au reusit sa stapaneasca instrumentul destul de bine. Asa ca apuca-te si fa ce-ti place.
Niciodata nu e tarziu, dar va fi mai greu decat sa inveti la 7ania, dar prin munca poti capata aceasta dexteritate!
nu va fi deloc greu daca ai ureche muzica, daca poti deosebi ritmurile si duratele notelor.Eu urmez de patru ani cursurile de chitara, sunt foarte multumita, dar daca as alege sa dau timpul inapoi, nu as face-o.Iti recomand cu caldura acest instrument, sunt convinsa ca o sa iti placa, este ceva inedit! nici un instrument nu are varsta, prin multa munca si exercitiu, nimic nu este greu! sper ca te-am ajutat.Mult succes!
Niciodata nu e prea tarziu! Unii oameni se apuca de anumite lucruri la 3 ani, iar altii la 40.Si eu vreau sa incep sa cant la un instrument si uneori mi se pare ca e tarziu...dar NU!
Nu e prea tarziu, si oricum poti incepe sa canti la un instrument la orice varsta, daca vrei asta si daca te atrage.