Mie nici nu mi-a venit sa cred cine a castigat..Prima mea intrebare a fost: "Ce e asta? Barbat sau femeie?". Eurovisionul nu mai e de mult un concurs de muzica si noi in loc sa oprim "ciudateniile" astea le incurajam.Nu a castigat datorita melodiei( erau alte melodii mult mai frumoase care ar fi meritat sa castige: Suedia, Norvegia, chiar si Romania), ci a castigat pentru ca Europa de vest incurajeaza ideea asta de a fi "transexual"..Asta e viata.Nu vezi ca in loc sa evoluam noi ne distrugem singuri? Distrugem ideea de familie, de iubire.
Nu că aș avea ceva cu stilul lui. sau ei -_- dar mie nu mi-a plăcut melodia, mai bună a fost Miracle de Paula Seling și Ovi.
In alte timpuri daca erai homosexual erai amendat s-au bagat la inchisoare sau condamnat la munca silnica.Maine, poimanine homosexualitatea devine obligatorie.Permite-mi sa citez dintr-un cantec:"Yes, we are going down".
A castigat reprezentantul Austrei pentru ca a fost un joc politic cu o trimitere directa catre Rusia. "Homosexuality in Russia is a crime and the punishment is seven years in prison, locked up with the other men. There is a three year waiting list."
In primul rand, baiatul asta a participat si a castigat concurs muzical pentru. a face propaganda minoritatilor sexuale.Are o voce de baiat si de aceea este "el" nu "ea".
In al doilea rand solistul de la Placebo are voce de 100 de ori mai buna decat reprezentantul Austriei. Daca ar fi participat si ar fi castigat nimeni nu ar fi avut vreo problema cu orientarea sa sexuala.
http://www.youtube.com/watch?v=69aCTCP1t9Q
Dincolo de chestiunile politice, a existat clar dorința de a șoca, de a încerca să se atragă atenția.
Nu am nimic cu homosexualii sau cei de orice altă orientare sexuală, însă tipul (e bărbat, pare-mi-se, și nu știu dacă sunt influențată în acest moment de imaginea "fermecătoare" apărută pe net) a avut un obiectiv limpede. Chiar el a declarat că e "o ușurare când ajunge acasă și își dă tocurile și rochia jos". Mai mult, mi se pare că a recunoscut că face asta pentru imagine.
Omul joacă un personaj. A mizat pe câteva principii și a câstigat. Piesa a contat prea puțin, după părerea mea.
PS: Să înțeleg că numele de "Wurst" (cârnăcior)...vine în sprijinul ideii că e bărbat?
Nici mie nu imi prea convine, dar nu ar trebui sa facem discriminari. Pana la urma concursul Eurovision este bazat pe talent.
Dupa parerea mea acest concurs este aranjat si tocmai de aceea NU MA UIT LA EL! Cat despre travestiti si homosexuali si alte orientari sexuale iti garantez eu ca mai mult face rau la noi in tara biserica decat orice homosexual... daca nu iti place ce a devenit eurovisionul NU TE MAI UITA pentru ca asa le faci mai mult rau decat sa iti exteriorizezi homofobia!
Doua lucruri nu-mi plac, orientarile sexuale anormale si ce a facut si face - religia.
Am dreptul sa spun parerea mea.
În font, nu conteaza daca arata bine sau nu, daca e barbat sau femeie, conteaza daca canta bine. Acea persoana a ridicat sala in picioare.Nu ai vazut? De aceea a castigat.
Ma repet, nu am nici o problema cu piesa, chiar imi place. Dar mai bine ar fi cantat intr-un club de gay.
anonim_4396 întreabă: