Mie nici nu mi-a venit sa cred cine a castigat..Prima mea intrebare a fost: "Ce e asta? Barbat sau femeie?". Eurovisionul nu mai e de mult un concurs de muzica si noi in loc sa oprim "ciudateniile" astea le incurajam.Nu a castigat datorita melodiei( erau alte melodii mult mai frumoase care ar fi meritat sa castige: Suedia, Norvegia, chiar si Romania), ci a castigat pentru ca Europa de vest incurajeaza ideea asta de a fi "transexual"..Asta e viata.Nu vezi ca in loc sa evoluam noi ne distrugem singuri? Distrugem ideea de familie, de iubire.
Dincolo de chestiunile politice, a existat clar dorința de a șoca, de a încerca să se atragă atenția.
Nu am nimic cu homosexualii sau cei de orice altă orientare sexuală, însă tipul (e bărbat, pare-mi-se, și nu știu dacă sunt influențată în acest moment de imaginea "fermecătoare" apărută pe net) a avut un obiectiv limpede. Chiar el a declarat că e "o ușurare când ajunge acasă și își dă tocurile și rochia jos". Mai mult, mi se pare că a recunoscut că face asta pentru imagine.
Omul joacă un personaj. A mizat pe câteva principii și a câstigat. Piesa a contat prea puțin, după părerea mea.
PS: Să înțeleg că numele de "Wurst" (cârnăcior)...vine în sprijinul ideii că e bărbat?
Nu mai stiu unde am auzit ca Franta nu are prieteni, probabil nu are nevoie de ei, e de bine sau nu asta ramane de vazut.
Ca sa vezi ce metode au unii, dupa ce le dai afara pe usa vor sa intra pe geam.
L-am bagat la ignor pentru ca merita si asta inseamna ca nu mai doresc sa imi comenteze nici o postare.
Nu e prea dragut sa fii desfiintat de cineva...
de tine ar trebui sa se ia toata lumea pentru ca ai un avatar asa de adorabil
In primul rand, baiatul asta a participat si a castigat concurs muzical pentru. a face propaganda minoritatilor sexuale.Are o voce de baiat si de aceea este "el" nu "ea".
In al doilea rand solistul de la Placebo are voce de 100 de ori mai buna decat reprezentantul Austriei. Daca ar fi participat si ar fi castigat nimeni nu ar fi avut vreo problema cu orientarea sa sexuala.
http://www.youtube.com/watch?v=69aCTCP1t9Q
Nu e transsexual, e doar travestit. Transsexual inseamna altceva. Inca are organele barbatesti.
In 2007 daca ma uitam de exemplu la concurs si il vedeam pe ala verka serdiucika sau verka serduchka cu piesa dancing lasha tumbai sigur visam urat si atunci!
Atunci in 2007 a castigat marija serifovic cu piesa molitva! nici aia nu mi s-a parut speciala! ma rog gusturile nu se discuta! in 2006 nu m-am speriat colo cand au castigat cei de la lordi cu hard rock hallelujah! ce moment au avut astia atunci mama mama! amintiri!
anonim_4396 întreabă: