Unde as putea gasi oameni care sa se ocupe de 'inregistrarile' mele si sa fie platiti din castigu pieselor?
De atatia ani observ asta, cum pe mine nu ma intereseaza alte lucruri pentru ca nu au legatura cu ceea ce vreau, nici pe cei care pot sa ma ajute nu ii intereseaza ca eu nu-i pot plati.
Sa evit sa ma vait iar de viata asta. Eu cu pregatirea am inceput de mai mult de 10 ani, de cativa ani compun incercand sa-mi fac pisele mele pentru ca nu are cine sa mi le faca. Si pentru ca vreau sa fiu cantareata nu sa spal vasele altora ca sa-i plateasc pe altiii pentru niste lucruri care puteam sa mi le fac singura, pentru ca acum nu mi le pot face ca am de ales sa cumpar lucruri care costa prea mult, sau sa-i platesc pe cei care au. Si de 5 ani, vor mai trece inca 5 si tot pe aceleasi site-uri voi posta aceleas lucruri, eu imi pierd anii, cum fac de vreo 10 ani ca eu vreau un lucru opus regulilor cu care nu stiu de ce trebuie sa traiesc. Pentru ca fondul de ten nu mi l-a dat nimeni gratis sa numai primesc suturi de la baieti, eu nu stiam ca ele era date cu fond de ten. Dupa cum spuneau ei, erau deranjati de hidosenia de mine, si chiar ma spalam de 3 ori pe zi si cu sapun special. Si tot asa, pana imbatranesc, tot pe aici voi mai scrie aceeasi poveste ca sunt saraca aceea care am crescut cu ce primeam gratis de la altii, ca este regula asta ca numai umilinta fara 12 clase, ca nu m-au primit bogatii clasei ca directoarei i-a placut de ei. Si pentru ca refuz sa ma operez, sa apar in chiloti pe scena, sa merg in Italia lor, si cel mai important ca n-am cu ce sa ii platesc sa 'cante ei' ca ei au instrumentele reale. Si refuz sa ma supun regulii asteia a existentei pentru ca nu am avut dreptul sa imi aleg viitorul cand eram inca in scoala generala si ei faceau ce vroiau din mine. Pentru ca faceam lectile de acasa cu verisoara sa iau 7 nota maxima, cand nu le-am mai facut m-au trecut de mila ca eram 'cuminte si prezenta', ca in catalogul ala ne-a cerut serviciile parintilor ca sa ne spuna de copiii care au abandonat scoala unde au ajuns, ca ei mi-au dat notele alea cand o insultau pe mama care are copil de la 15 ani. Si o sa mai gasesc urmatorul site unde sa ma vait de betivu de tata care imi distruge anii ca cica imi bat eu joc de el, cand eu sunt si servitoarea lui si pedepsita, ca este teritoriul lu sefu. Si o sa astept ca poate candva o sa vrea cineva sa ma lanseze si pe mine in industria muzicala si sa-mi ocupe timpul cu "noua viata". Nu am telefon, CD-writer, sonor la calculator, am doar e linux, si nici incredere in strainul care imi scrie pe internet ca 'ma ajuta'.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.154.174) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro