anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unele persoane fac misto pe seama mea ca ascult Holograf,pe cand ei asculta B.U.G Mafia, Parazitii etc.Chiar nu imi pasa de parerea lor,asta imi place mie, dar ma enerveaza cu comentariile lor. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Nu le da importanta..fiecare e liber sa asculte si sa faca ce vrea..traim intr-o tara libera, iar cei care asculta B.U.G iai si tu la misto, zile ca sau dus vremurile cand se asculta muzica de gheto.

| Mirunika123 a răspuns:

Ignora-i! Ei o sa te tachineze asa, iar daca ii ignori, vor vedea ca nu te intereseaza, si te vor lasa in pace. Oricum, fiecare are dreptul de a asculta ceea ce vrea.

| UndergroundFolklore a răspuns:

E o prostie. Daca te limitezi la un singur gen de muzica esti cam...limitat.Sunt melodii frumoase, care iti transimt ceva, din mai multe genuri muzicale. Poti sa asculti ce-ti place, nu-i lua in seama pe cei care comenteaza.
Atentie! Manelele si "hit-urile" gen Gangnam Style nu se pun la socoteala.

| CuteCurly a răspuns:

Unele persoane afc misto de mine ca ascult One Direction, Little Mix, Selena Gomez, dar nu-i bag in seama. Nu-i baga nici tu in seama. Asculti ce-ti place.

| Polaris a răspuns:

Măcar nu ți-au luat niciodată dragostea.
http://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU

| BlueRoseJay a răspuns:

Ignora-i. Pur si simplu.

| nda a răspuns:

Acuma daca nu asculti parazitii sau bug mafia nu esti la moda, asta n-ai inteles tu. N-au ei treaba cu holograf, one direction, hannah montana sau mai stiu eu cine... trebuie sa asculti neaparat ce le place lor, altfel esti prost, incult, cretin, retardat in special, si nici nu stii ce-i aia muzica buna. Daca preferi oricare alt gen de muzica, e bai mare.
N-ai ce sa faci, trebuie' sa ignori.
Ironie, evident, daca e careva care nu si-o dat seama.

| Mădă0611 a răspuns:

Sa nu-i bagi in seama, ca se pare ca iti pasa, desi zici ca nu.

| Vans a răspuns:

Ştii,nu ne prea pasă.

| LegionarulRoman a răspuns:

Eu ascult Cedry2k,Dragonashu,Carbon si altii, iar fanii inraiti BUG ma tot injura cand zic ca Dragonashu e mult mai bun ca Uzzi. Pana si in interiorul hip-hop-ului sunt discutii aprinse!

Întrebări similare