În primul rând a spus isterizează = enervează, nu ce vă place.
Nici eu nu suport rock-ul. Nu găsesc nimic special în acest gen de muzică.
Nu mai spune! Observ ca ai trecut deja la nivelul urmator: "I'm a Barbie Girl In a Barbie World" cu dedicatie pentru tine
Dance-ul romanesc e o porcarie.In alte tari dance-ul este muzica adevarata, nu beat-uri remixate la nesfarsit.Si nu, nu urasc rock-ul, ba chiar e perfect pentru petreceri.
Si daca nu asculti Gomez de ce ti.ai pus-o la avatar?
Idem 7h30 +
Fiecare cu gusturile sale "Selena"
App. daca nu asculti Selena.dc nickname-ul tau e AlleLovesSelena? nu ti se pare logic ce aberezi?
Sunt de acord cu orice gen, atata timp cat respecta normele unui limbaj decent si exprima ceva frumos.
RealMusicIsTheKey, in general, ma abtin sa dau replici copiilor de 13 ani picati de pe alta planeta, dar treaba sta in felul urmator: eu ti-am dat stupid fiindca esti agramat/a si nesimtit/a. Vorbesti ca la usa cortului si mai ai tupeul sa vorbesti de IQ cand, in atatia ani de scoala, n-ai fost in stare sa inveti sa pui o cratima. Tu acu' o sa-mi dai stupid fiindca ti-am spus un adevar.
Gata cu trollingul. Ca deja prea multi pun botul. Abia astept sa incurci datele de logare de pe contul de rockerita si sa pui o intrebare "pentru rockeri:..." de pe asta.
P.S: ErotiqueConseils, ti-am dat stupid din greseala ca am inteles altceva. Imi cer scuze, considera folositor si inteligent.
Staaaaai...ai spus ca iti place selena gomez, acum spui ca nu iti mai place, ai zis ca iti place muzica rock, acum spui ca o urasti...cine dracu sa te inteleaga?!
Ziceam ca pentru cei care urasc rock-ul sa asculte POP.Eu o urasc foarte tare pe Selena, dar si pe Bieber.
Ah..raspunsul era pentru PurityBecameBlasfemy (fosta AlleSelenaFan sau cum naiba o fost) scuze daca credeai ca era vorba despre raspunsul tau.
Nu-i nimic.
Draga spui ca nu iti place Selena Gomez dar pza ta de la avatar e cu Selena Gomez
Iubesc rock-ul si urasc manelele.Asa ca mai bine ai asculta pop daca urasti rock-ul.
Pe mine ma isterizeaza manelele! Sunt niste chestii care nu se pot numi muzica!
Eu ii urasc pe toti aia gen selena gomez!
Ador rockul! E viata mea!
Acuma mi-am dat seama ca nu urasc rock-ul sau alte genuri muzicale, urasc in general oamenii. am o problema.
Pe mine mă isterizează Selena Gomez, Justin Bieber, Rebecca Black şi alte căcaturi actuale. Nu toată lumea poate înţelege rock-ul. Îţi trebuie un IQ mare ca să poţi asculta asemenea melodii, care exprimă ceva şi sunt nemuritoare. Încearcă "Ocean Wide" de The Afters.
Doamne dai minte Doamne ca nu stie ce face! Puteai sa te exprimi si tu altfel hai sa te vad hai spargem capu. Date'n...
Ancuta5678 întreabă: